Cum 147 a fost alaturi de mine aproape 5 ani si am fost extrem de multumit de masinuta aia am zis ca urmatoarea masina va fi clar tot o Alfa.
M-a muscat ce sa-i faci virusul Alfa [emoji16].
Bun.O luna de zile am cautat si am cautat nu stiam benzina-motorina dileme intrebari pana m-am decis.Motorina sa fie!
Am gasit un anunt la Zalau. Hmm cam departe dar parca imi parea rau sa pierd masina,omu care o vindea parea destul de ''sincer''.
Am vorbit la telefon intrebari, stresari in fine l-am luat pe prietenul meu Dani intr-o seara si am plecat.Pe drum (aproape 12 ore) cu trenul caterinca,lumea venea de la mare,muzica in tren de am zis ca suntem in club la Costinest dar in sufletul meu nu aveam stare cum va fi masina,cum va merge cum va fi vanzatoru etc.
Ajungem la 7 dimineat in gara. Rupti in gura vanzatorul nu raspunde la telefon [emoji3].
Deja ii spuneam lui Dani hai sa plecam cum am venit (ca doi prosti)[emoji3] dar intr-un final suna telefonul.
Cica vine imediat si am mai fiert o ora in gara bagand tigari dupa tigari si cafele ca la nebuni.
Dupa indelungi asteptari a veni.Ce sa zic,mi sau luminat ochii,uitasem ca nu dormisem 12 ore pe tren.
Era splendita, prima oara am admirat-o din toate partile.
Pana si culoarea era mai frumoasa decat in poze.
Ne-am uitat la ce tine de uitat iar acum vanzatorul zice "hai sa va dau o tura" si dupaia mergeti voi cu ea.
Omu era nebun,mi-a aratat el cum merge masina [emoji3].
Am zis ca nu mai vedem Campina niciodata [emoji3].
Totul a fost Ok am verificat actele la un birou de acte am batut palma si am luat-o.
Pe drum am vazut adevarata ei valuare.Cat de bine merge, ce bine trage ,mult mai confortabila ca 147 .
Drumul Zalau-Campina a fost un deliciu cu toate ca am facut in jur de 4 ore de la Zalau la Predeal si de la Predeal-Campina inca 4 [emoji3].
Masina este o Alfa Romeo 159 1.9 16v 150 cp din 2006 cu 207.000 km cand am luat-o. Destul de dotata zic eu. Chiar nu stiu ce nivel de echipare este.
Am fost placut surprins ca am primit tot la masina.
Doua chei, tot felul de carti,manuale, carte service ,cd-uri,c.o.c,chiar si o foaie cum ca suspensia sport Eibach care este pe masina are omologare.
Fostul proprietar din Germania era Italian stabilit acolo.
In prima faza am facut un schimb de ulei plus toate filtrele ,cumparat rota rezerva cu tot kit,vopsit jantele care au iesit ca dracu,update la navigate si urmeaza distributia dar as vrea sa elimin si clapetele Swirl.
In momentul de fata sunt in stare buna, isi fac treaba nu au joc in tija.
Mai am de schimbat un senzor de parcare care este ars sau cablajul este intrerupt.Vom vedea cand voi da bara jos.Imi da eroare in bord Parking help not available.
Sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea [emoji16].
Seara faina sa aveti!
Trimis de pe al meu Redmi 5 Plus folosind Tapatalk