lucianm Quote:
Ege a avut un post de mare bun simt.
Ma gandesc ca, in definitiv, sunt vreo 7-8 persoane implicate in neintelegerea asta, care se pot intalni (fizic, teleconferinta, whatsapp, etc) si sa stabileasca clar un "sef" (sau manager de proiect ca sa vin in 2018) pt Fest 2019, un plan pt Asociatie (va fi greu, stiu din experienta mea, cata a fost) si sa purceada la lucru. Vad ca dorinta de a se implica e mare, dragostea de marca si club la fel, deci chiar nu stiu de ce nu ar functiona. Doar orgoliile sunt problema, dar, plm, hai sa trecem peste asta.
ege are de obicei posturi de mare bun simt. Trebuie sa intelegi tu, si ceilalti implicati in discutia de aici, ca cele doua "tabere" sunt cumva diferite. Au viziuni si stiluri de lucru diferite, si pe langa asta, exista niste tensiuni fundamentate pe barfe, discutii si alte prostii, tensiuni construite nu cu aceasta ocazie, ci in ultimii 3 ani.
Nu mai exista o cale de colaborare, asadar, echipa entuziasta pro-identitatea alfa club, pro-membrii (care membrii nu stiu?!) au libertatea sa faca ce vor ei atat cu asociatia cat si cu Alfa Fest. Bineinteles cu acceptul si in limitarile puse de Razvan. Cine ne respecta pe noi, "tabara 2", si respecta ce am facut in ultimii ani pentru comunitate, cine crede in ideile noastre, este liber sa adere la ele in viitor. A nu se citi ca ne facem noi alt Alfa Club 2, ca o sa facem vreo concurenta Alfa Club, etc. Pur si simplu va fi un proiect nou, total diferit de acesta, proiect care poate functiona foarte bine in paralel cu Alfa Club. Va fi un proiect pe care il putem implementa in termenii stabiliti de noi, fara a mai avea constrangeri legale, financiare, etc.
Pace!