Bun, cu scuzele de rigoare am recuperat si eu mai tarziu discutiile.
Sunt dezamagit ca organizatorul Alfa Fest 2019 - in persoana lui Liviu, evita sa imi raspunda la intrebari. A trecut mai bine de o saptamana de la "interzicerea" pack-ului, si nu am primit niciun raspuns cu privire la realizarea lui. Sincer, mi se pare absurd cum poti sa imi pui mie in carca faptul ca toate discutiile de aici au fost din cauza pack-ului... eu personal vedeam discutia in felul urmator (am si postat pdf cu discutia de pe messenger):
P: Salut Liviu, imi trimiti si mie link-ul cu pozele facute de fotografi, sa le utilizez pentru pack
L: Da, Piciorus, ti le trimit azi, maine, poimane etc...
PUNCT - asta trebuia spus. Nu trebuia sa stai tu sa te gandesti ca nu am eu dreptul sa folosesc mai stiu eu ce LOGO-uri.
sincer, in amintirea acestui Fest, o sa fac un pack cu o coperta goala. atat. NU O SA APARA NICAIERI LOGO AF si AC. Nimic. O sa punem acolo exclusiv fotografiile de la Freccia. si PUNCT. Astfel, de fiecare data cand vom rasfoi acele albume, ne vom aduce aminte de tine Liviu. "Era unu Liviu care..."
- - -
Altfel, ai scris ca:
"Acum se stabilește lista , veți fi informat in privat legat de toate detaliile acestei întâlniri ."
Cine stabileste aceasta lista?
Nu inteleg, faptul ca am iesit dintr-un grup de whatsapp unde se vorbeste agramat si fara sens, imi interzice sa vin la intalnire?
Nu stiu daca ai citit vreodata statutul Alfa Club, dar degeaba inviti tu 20 de sponsori, pentru ca board-ul (nefunctional de altfel) e format din membrii fondatori, nu din prietenii tai. Nu stiu cum sa iti explic, dar aici nu e cu microfoane si cu muzica, e cu intalniri AGA, cu regulament, statut etc. Altfel, cum ti-ai asumat tu acest rol de "organizator" al intalnirii care sa decida viitorul Alfa Club? de ce esti tu reprezentativ pentru comunitatea alfa romeo? ce te recomanda? in afara ca ai organizat un eveniment, in cadrul caruia te-ai ajutat de munca predecesorilor tai?
Ai mai scris:
"Vorbim de membrii importanți precum Nicu, Dan, Mugurel, TZivii, Tibii , nu te impacienta , deciziile vor fi luate de cei din cadrul clubului ."
Tot respectul pentru cei de mai sus, nu am nimic cu niciunul, dar cum decidem daca un membru e important sau mai putin important? Le dam un examen? Vedem cine are mai multe cunostinte? Ma repet: Citeste statutul si o sa vezi ca aceasta calitate de "membru" - mai important sau mai pielea pulii, este definita exact acolo.
"Dacă ati luat voi decizii in trecut cu toți membrii clubului , zi zau cu limba scoasă"
Tu ai citit ce am scris eu, link-uri etc? sau ai fost ocupat? A existat o perioada, in care s-au platit niste taxe de membru. Acei membrii aveau acces la o sectiune a forumului dedicata si exclusiva unde s-au decizionat multe propuneri si proiecte. Eu te sfatuiesc sa te opresti din scris, pentru ca scrii numai prostii pe care ti le pot contra oricand.
E deranjant când vine cineva nou și va zice ca nu ati procedat corect in anii precedenți,nu ?
Din punctul meu de vedere, e deranjant cand vine cineva nou, care isi insuseste organziarea unui eveniment, cineva nou, care din punctul meu de vedere are slabe competente manageriale, de marketing si de organizare (lucruri pe care le-ai demonstrat la Fest pentru mine). e deranjant cum crezi ca poti tu reinventa roata, cand roata noastra trebuie doar dusa la o vulcanizare, peticita, pusa alta janta, si umflata.
- - -
In incheiere, pentru cei care sunteti aici, si faceti apel la calm, sau intrebati ce se intampla. Va rog sa va faceti timp sa parcurgeti tot topicul. In topic sunt niste link-uri / referinte catre alte topicuri de interes. Veti vedea acolo comunicare, transparenta si multe proiecte propuse si implementate. Va rog sa cititi tot, si apoi o sa intelegeti de ce sunt atat de vehement.
NU IMI DORESC CONDUCEREA ALFA CLUB. Mi-am dorit sa preiau aceasta functie acum 3-4 ani. Mi-a ajuns. Imi doresc in schimb sa vin la evenimente de calitate organizare corespunzator. Imi doresc sa pot dona un 2%, imi doresc sa pot cumpara materiale cu insemnele Alfa Club, imi doresc multe. La intalnirile AlfaClub am cunoscut oameni extraordinari, prieteni dragi, iar aceste prietenii merg mai departe de Alfa Romeo. Din cauza asta, george, mugur si alexege, nu vor sa lase acest proiect sa moara, si nici sa ajunga pe maini gresite. Eu personal consider ca proiectul Alfa club e mort de ceva ani, si mai invie o data pe an cu ocazia Alfa Fest. Iar tot acest lucru se datoreaza noua, a tuturor.
Zi cu spor!
|