It is currently 25 Nov 2024, 19:47

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 167 posts ]  Go to page Previous 13 4 5 6 7 Next
Author Message
PostPosted: 19 Jul 2018, 17:32 

Car: Alfa 147 1,6 16v
Desi nu am participat la acest eveniment din cauza schimbarii succesive a datei de organizare, urmaresc totusi reactiile si observ ca desi au fost peste 60 masini la Fest, in mediul online au aparut reactii a maxim 15 useri diferiti. Ceea ce imi confirma inca odata coroborat cu propunerea umila de a face un fest la camping ca, in ultima perioada se vine la Fest ca in concediu si mai putin la un eveniment auto. S-a terminat concediul, haide pa! Ne vedem la anu! Dar la anul facem figuri, emitem pretentii, ne atribuim merite si responsabilitati fara sa ni le ceara nimeni si asa mai departe.

Ex. Alfa 147, 1.6, 16v

PostPosted: 19 Jul 2018, 17:45 

Eu, în calitate de membru fondator al Asociației Alfa Club România nu am fost anunțat sau măcar informat de o asa întâlnire.

PostPosted: 19 Jul 2018, 18:01 

Car: 156 GTA Selespeed
dcmilitaru Quote:
Eu, în calitate de membru fondator al Asociației Alfa Club România nu am fost anunțat sau măcar informat de o asa întâlnire.
Acum se stabilește lista , veți fi informat in privat legat de toate detaliile acestei întâlniri .

Sent from my iPhone using Tapatalk

PostPosted: 19 Jul 2018, 18:32 

Car: 156
Say what?? Am ajuns ca Peroni, Michelin, sau Motul, eventual, sa decida soarta asociatiei ALFACLUB ROMANIA?
Liviu te rog sa te abtii de la afirmatii pe care nu le stapanesti, calitatea de sponsor e una, cea de membru al asociatiei este alta. Calitatea de sponsor inceteaza dupa incheierea evenimentului sponsorizat, nu au nici un drept de amestec in asociatie.

Stii de ce gaina se posteaza fix in varful gramezii? Ca e fudula si crede ca e doar a ei. :censored:

L. E. Cine stabileste “lista”? Tu? Sponsorii? Cred ca glumesti maxim cu afirmatia de mai sus.
Daca tot esti pe cai mari accepta ca la intalnire va veni ORICE membru al asociatiei Alfaclub care doreste sa se implice prin munca la continuarea activitatii si face dovada acestui lucru, nu doar face act de prezenta. :bash:

ex: 156 3.0 v6 racecar
ex: 159 2.4 Q4 TI
ex: 156 2.0 JTS
ex: 147 1.6ts 120cp

PostPosted: 19 Jul 2018, 18:36 

Car: Alfa Romeo 147
Deci, corect ar fi așa:

1. Sa se publice aceasta lista public. Lista cu persoanele invitate
2. Sa se stabilească locația și data exactă
3. Dacă Autoitalia a plătit pentru poze, atunci materialul aparține exclusiv AutoItalia (ca altfel de ce au plătit pentru el?). Deci daca se dorește aprobarea cuiva, picioruș trebuia sa ceara aprobarea AI și nu ți-e sau fotografului.
4. Aprobare pentru Imagine alfaclub și altafest? Cine a inventat inepția asta? Credeam ca suntem un grup de oameni care ne leagă un singur lucru - pasiunea pentru mașini. Nu consider ca este moral sa ceri permisiune pentru așa ceva. Mai ales in condiția in care:
- asociația exista doar cu numele și atât. Sunt aproape sigur ca nu sa tranzacționat nici măcar 1leu prin contul asociației la acest eveniment
- nu exista membri, membri oficiali șamdp, pentru ca nu exista o taxa de membru, pentru ca, asociația nu funcționează. Concluzie, toți avem accelasi statut și toți ar trebuii informați la fel.

Și acum vin și întreb, ca unul care nu a participat la acest eveniment, pentru ce atât de mult scandal?

PS. Eu doar vreau albumul foto sa-l pun in colecție, atât.

Alfa Romeo Giulia MY19 Rosso Alfa | B 952 DKR
Alfa Romeo Giulietta Quattro Formaggi Nero Etna | B 940 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 Distinctive Elegante Blu Aurora | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive High Blu Oltremare | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 Rosso Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Nero Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 Facelift 1.6 TS Nero Metalico | B 08 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Nero | B 147 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Azzurro Gabbiano | B 08 DKR

PostPosted: 19 Jul 2018, 18:43 

georgeg Quote:
Say what?? Am ajuns ca Peroni, Michelin, sau Motul, eventual, sa decida soarta asociatiei ALFACLUB ROMANIA?
Liviu te rog sa te abtii de la afirmatii pe care nu le stapanesti, calitatea de sponsor e una, cea de membru al asociatiei este alta. Calitatea de sponsor inceteaza dupa incheierea evenimentului sponsorizat, nu au nici un drept de amestec in asociatie.

Stii de ce gaina se posteaza fix in varful gramezii? Ca e fudula si crede ca e doar a ei. :censored:
George, fiind pilot ar trebui sa conștientizezi ca un pilot fără sponsori e nimic și ca deciziile/implicarea lor influentează cariera celui susținut de ei.
Vorbim de membrii importanți precum Nicu, Dan, Mugurel, TZivii, Tibii , nu te impacienta , deciziile vor fi luate de cei din cadrul clubului .

Canalizați-va toată energia asta pe hârtie și rămâne sa discutam toate gândurile,sfaturile,ideile la întâlnirea din August .

Închei subiectul acesta, rămâne sa discutam in PM legat de detaliile întâlnirii , restul lucrurilor rămân de discutat in August . [emoji111]️

PostPosted: 19 Jul 2018, 18:48 

Mulțumesc celor ce mi-au șters ultima postare, foarte pertinenta de altfel.

PostPosted: 19 Jul 2018, 18:51 

Nu man nu inchei tu cand vrei atata timp cat ai deschis gura aiurea.
Toti cei de mai sus sunt MEMBRI ALFACLUB, si atat! Rade-o pe asta cu sponsorii ca esti deja enervant, stiu ca doar dupa ei te calauzezi, ti-am citit hramul dinainte, nu ai secrete. Insa e gresit, asociatia este a membrilor, iar un eveniment fara membri participanti nu poate exista, fara sponsori da, ca doar au mai fost.

Asa ca raspunde la cele ce ai fost intrebat daca nu cumva te crezi prea important sa o faci. Caz in care te invit politicos sa faci fuguta stanga-nprejur sa te duci de unde ai venit, ne descurcam ca si pana acum si fara somitati!

L. E. Ness poti verifica in log, dar am mare banuiala cine s-a ocupat de tine.
L. E.2 : Liviu uite ca eu n-am avut sponsori si am reusit cate ceva, mai greu de spus despre tine acelasi lucru.

PostPosted: 19 Jul 2018, 19:01 

Car: 115/960
Liviu, speram ca mi-ai inteles ironia legata de Italoparts sau AutoItalia :) Au mai fost astfel de discutii in trecut, ba chiar eram banuiti ca vrem sa vindem forumul catre Italoparts :lol: Hai sa ne intelegem, sponsorii nu au ce cauta in ecuatia asta, nu pot decide ei viitorul acestei comunitati. Pot alege doar sa o sustina neconditionat. Sper ca e limpede de ce, daca nu, spune-mi si dezvolt! :peace:

PostPosted: 19 Jul 2018, 19:02 

georgeg Quote:
Nu man nu inchei tu cand vrei atata timp cat ai deschis gura aiurea.
Toti cei de mai sus sunt MEMBRI ALFACLUB, si atat! Rade-o pe asta cu sponsorii ca esti deja enervant, stiu ca doar dupa ei te calauzezi, ti-am citit hramul dinainte, nu ai secrete. Insa e gresit, asociatia este a membrilor, iar un eveniment fara membri participanti nu poate exista, fara sponsori da, ca doar au mai fost.

Asa ca raspunde la cele ce ai fost intrebat daca nu cumva te crezi prea important sa o faci. Caz in care te invit politicos sa faci fuguta stanga-nprejur sa te duci de unde ai venit, ne descurcam ca si pana acum si fara somitati!

L. E. Poti verifica in log, dar am mare banuiala cine s-a ocupat de tine.
Dacă ati luat voi decizii in trecut cu toți membrii clubului , zi zau cu limba scoasă :))

Eu îți spun ca discutam in August, restul aberațiilor puteți sa le scrieți cu toată libertatea de exprimare in continuare, nu ți-am zis sa închei tu absolut nimic.

E deranjant când vine cineva nou și va zice ca nu ati procedat corect in anii precedenți,nu ?
Voi fiind găinile alea din vârf, cum ai zis tu mai sus.

Înțelege pt todeauana de unde a început toată discuția, Picioruș a recunoscut ca nu a procedat corect , conform statului Alfa Club,s-a folosit de imaginea AC ȘI AF fără vreun acord si punct. Ramane sa ne întâlnim in August sa discutam restul. [emoji111]️

PostPosted: 19 Jul 2018, 19:09 

Acordul cui, pentru ce?
Fotografilor ca folosește pozele plătite de AutoItalia? Pai probabil trebuia sa ceara acordul Autoitalia și nu fotografilor. Materialul este proprietatea AI din moment ce a plătit pentru el.
Asociația prin care nu sa tranzacționat 1 de leu pentru acest eveniment ?

Deci cui sa ceara aprobarea? Și pentru ce?

PS. Eu doar vreau albumul foto :)

PostPosted: 19 Jul 2018, 19:13 

Procedat corect fata de cine, man? Pe principiul asta nici eu nu am procedat corect, punand insemnele clubului pe calendarul pe care sunt sigur ca pana si tu si Catalin il aveti agatat pe perete! De cativa ani incoace! Si? Crezi ca ii pasa vreunuia din zecile sau sutele de membri ai acestei comunitati ca n-am avut acordul lui Razvan?
Voi nu intelegeti un lucru, nici Razvan, nici voi, nici noi si nimeni nu e proprietar pe AlfaClub, AlfaFest, pack-uri, calendare, forum, etc. Ele apartin acestei comunitati! Faptul ca unul sau altul detine anumite chestii "pe persoane fizica" este din nepasare, lipsa de implicare si orgolii copilaresti. Este o situatie de anormalitate pe care incercam, din nou, sa o rezolvam anul acesta, sperand sa nu mai intampinam aceleasi piedici de acum 4 ani! Adica sa relansam Asociatia, sa transferam toate asset-urile in patrimoniul ei, sa reincepem cooptarea membrilor si apoi sa-i lasam pe ei sa decida, in mod democratic, prin alegeri si vot, cine vor sa ii reprezinte. Nu asa, la o intalnire stabilita pe whatsapp de cateva persoane autoproclamate importante..

PostPosted: 19 Jul 2018, 19:14 

Hai sa iti zic ceva liviu, PICIORUS VA FACE PACK/ul after fest, iar tu liviu poti sa aberezi cat vrei, esti fix ultimul de care sa se impiedice cineva in luarea unei decizii legate fe pack si nu numai.
Sa nu crezi ca daca intri o data in biserica esti credincios, tu, la fel ca si cei care ti-au tinut isonul, sunteti departe de ceea ce va dati aici acum, ma voi ocupa punctual de fiecare, sa nu aveti impresia ca lucrurile vor ramane asa cum vreti iar asociatia sa se duca pulii. Am muncit prea mult ca sa va bateti joc prin flegmele adresate in ultima perioada, deja s-a sarit calul. Asta ca sa-ti raspund la aia cu aberatiile, unde iar faci dovada ca nu stapanesti corect cuvintele exprimate...

@ness: foto nu sunt proprietatea niciunui sponsor chiar daca a pltit pentru ele, asa cum cupa mondiala nu este proprietatea lui Kia care a sponsorizat campionatul mondial. Terminati cu astea, materialele sunt ale evenimentului, comunitatii, membrilor. Nu sunt pă persoana fizica baieti, e cazul sa se inteleaga asta!

Last edited by georgeg on 19 Jul 2018, 19:22, edited 2 times in total.

PostPosted: 19 Jul 2018, 19:19 

@george, Liviu a afirmat ca ar fi drepturile fotografilor. Din moment ce plătești pentru un serviciu este bunul tău. Deci in cazul de fata serviciul/bunul aparține AI.

E păcat sa se ducă se râpa totul. Am îmbătrânit cu asociația asta. Sunt mulți oameni minunați care privesc ce se întâmpla și cu siguranța nu le place ceea ce văd.

Păcat :(

PostPosted: 19 Jul 2018, 19:27 

Car: Vespa
Bai dar cine esti tu sa te oparasti ca au fost folosite insemnele AlfaClub sau AlfaFest ???????
Terminati ma cu cacaturile astea , va legati de niste nimicuri ca sa acoperiti mizeriile iscate doar din dorinta arzatoare de a va opune si a deveni importanti . Cu ce veniti ma voi din urma , ce va recomanda ?
Ce sponsori sa decida , nu decide niciun sponsor . Eu sunt alfist , membru al clubului , nu vin sa decid soarta clubului ca sponsor la fel cum si Tibi si Tzzivii si Nicu si cine mai vrei tu nu are de gand sa o faca .
Asuma-ti greselile daca vrei sa mai ai putina credibilitate pe aici si arata ca vrei sa aduci un aport sanatos la viitorul clubului , nu minciuni si interese ascunse .
Ai zis clar ca tu nu vrei sa fie folosite imaginile pt un Pack al Festului organizat de tone . Ba sa mor eu , dar cine iti da dreptul tie sa imi ingradesti mie posibilitatea de a avea imagini de la fest intr-un album ?
In cel mai rau caz ar putea sa se opuna Razvan dar cred ca isi da seama ca anii astia lucrurile astea cu insemnele AC si AF au adus bucurie alfistilor si nu s-a opus niciodata . Si atunci de ce vii tu acum sa decizi ceva ce te depaseste ?
Uite ca detaliile intalnirii trebuie facute publice pentru membri , ei decid ce se intampla , nu niste neica nimeni ...

Vreau sa fie prezent si Ciprian si Vipi si Valak si Hermanoli si DanS si Pablo si AdrianD si CristiH si Antonel si Sorin147 si toti cei care raspund prezent la orice actiune a clubului de multi ani incoace . Din punctul meu de vedere tu si Paul nu aveti niciun cuvant de spus . Niciunul

PostPosted: 19 Jul 2018, 19:36 

Nu se va duce man nimic de rapa, atata timp cat cei care chiar vrem sa facem ceva reusim sa trecem prin valul asta(al catalea oare, Doamne?!) de hatereala si flegme aruncate in capul te-miri-cui gratuit, ramanem laolalta si ne dam interesul sa reusim sa facem si mai bine decat pana acum, asa cum am mai reusit, asa vom reusi si mai departe. Dar da, e nevoie de implicare, nu doar de stat si de citit de pe margine, si eventual asteptat cuminte sa vedem cum se termina. :blink:

L.E. TERMINATI VA ROG KKTUL CU PACK-UL AFTER FEST! Daca Razvan, aka firestarter, presedintele in acte si de fapt al Alfaclub, avea ceva de reprosat lui Piciorus, o facea in oricare din ultimii 3 ani cand pack-ul foto a fost realizat si chiar Razvan s-a bucurat de el, primind gratuit exemplarul! Nu e nevoie de tine liviu sa vii sa dictezi, sa arunci cu rahat, sa-i mai invrajbesti si pe altii de s-a ajuns pana la jigniri mizere inclusiv la adresa Laurei Plugaru si a tot ce a facut ea pentru club, atat cat a lucrat la Autoitalia. Da da, acesta este livache cel ordonator, hai sa ne cunoastem mai bine, nu doar sa ne dam lezati de "garda veche" care vine sa ne ia "meritele".
In concluzie, ne descurcam si fara tine liviu, plus ca autoritatea ta este fix zero barat in momentul de fata. Asa ca, as you were!

L.E.2 Vipi de la Cluj m-a sunat de acum cateva zile, va face tot posibilul sa ajunga, la fel si fratele Valak si poate Hermanoli. Si nu, nu exista bariere, limite, liste, aprobari sau respinderi, nu trebuie sa cereti voie ca sa participati: ORICINE isi doreste sa ia parte la continuarea povestii acestei comunitati prin Asociatia Alfaclub si este dispus sa depuna munca in aceasta directie este asteptat la "intalnirea de pe shestache".

PostPosted: 19 Jul 2018, 21:18 

DjhooN Quote:
dcmilitaru Quote:
Acum se stabilește lista , veți fi informat in privat legat de toate detaliile acestei întâlniri .

Cine stabilește aceasta lista și cine organizează această întâlnire, în ce calitate și cu ce scop?

PostPosted: 19 Jul 2018, 21:21 

georgeg Quote:
Si nu, nu exista bariere, limite, liste, aprobari sau respinderi, nu trebuie sa cereti voie ca sa participati: ORICINE isi doreste sa ia parte la continuarea povestii acestei comunitati prin Asociatia Alfaclub si este dispus sa depuna munca in aceasta directie este asteptat la "intalnirea de pe shestache".
Just saying...

PostPosted: 19 Jul 2018, 22:05 

Car: Fiat Bravo II 1.6 mj
Acum citiva ani tot asa au inceput discutii in cadrul Asociatiei Fiat Club Romania.
Urmarea a fost ca un forum cu multi useri si multe informatii tehnice a disparut.
Ultima informatie pe care o am despre baza de date cu postarile forumului este ca s-ar afla pe unul din serverele de la Italoparts. Bineinteles ca aceasta nu este accesibila.
Probabil ca multi useri de pe alfa forum au fost si useri pe fiat forum.
Asa ca aveti grija ca prea multa planificare si prea multe discutii sa nu duca la acelasi nedorit rezultat, ca deh.. tot masini italiene... !

PostPosted: 19 Jul 2018, 22:31 

Stai lin ca aici lumea e de alta calitate decat acolo si au cap sa nu distruga ce e bun aici . Mai apar uscaciuni dar totusi lumea buna ii cerne la un moment dat , nu ne lasam :)
O sa ma interesez care e treaba cu serverul de la Italo si daca ai nevoie de ceva informatii de acolo te ajut sa le obtii .

PostPosted: 19 Jul 2018, 22:38 

Car: Fiat Bravo II 1.6 mj
mugurel Quote:
Stai lin ca aici lumea e de alta calitate decat acolo si au cap sa nu distruga ce e bun aici . Mai apar uscaciuni dar totusi lumea buna ii cerne la un moment dat , nu ne lasam :)
O sa ma interesez care e treaba cu serverul de la Italo si daca ai nevoie de ceva informatii de acolo te ajut sa le obtii .
Multumesc, ma gindeam ca daca tot se face o revolutie pe aici n-ar fi rau daca ar reinvia, alaturi de acest forum. si forumul posesorilor de Fiat.
Si parca ar avea o anvergura mai mare, ca tot zicea cineva pe aici ca este mic Alfa forum in comparatie cu cel de la unguri.

PostPosted: 19 Jul 2018, 22:46 

Forumul Fiat e proprietatea Italoparts deci probabil ei au hotarat sa il inchida .
Acum ma indoiesc ca posesorii de Fiat rezoneaza cu noi ( vorbesc de majoritatea ) cat sa se mute aici . Altfel , cei care vor , sunt bineveniti .
Iar aici nu se face nicio revolutie , doar se pastreaza o ordine de bun simt .

PostPosted: 19 Jul 2018, 22:51 

Car: Spider & 156 SW
Daca fotografii ar face taraboi ca folosim pozele pentru acel Pack fara acordul lor, se poate aduce in vedere si acordul cui l-au avut sa faca fotografii unor persoane aflate in spatiu privat, aka hotel, restaurant. Cum ar fi?

LE: si publicarea acelor fotografii in mediul online.

Ex: Alfa Romeo 156 1.9 JTDm Nero Mate - 2004
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 T.S. Grigio Sterling - 2001

PostPosted: 19 Jul 2018, 22:53 

Bai, discutam discutii!! Pozele apartin AlfaClub, nimeni altcineva, fotografii sau AutoItalia nu au nici o pretentie. Ar fi absurd! E o ambitie prosteasca din partea lui Liviu care considera ca productia este de fapt mai ieftina si Piciorus face profit de pe urma lui..

PostPosted: 20 Jul 2018, 00:48 

Așa și? Dacă prin absurd face profit, ce? Munca și timpul lui nu costa?
Hai ma pe bune, in halul asta sa ajuns?

Sa facă acest Pack cine vrea, pe mine chiar nu ma interesează. Eu doar vreau sa știu ce conține, cât costa și când e gata.

Post new topic  Reply to topic  [ 167 posts ]  Go to page Previous 13 4 5 6 7 Next

All times are UTC+03:00