Am luat cu copy/paste textul concursului propus tot de mine in 2014
mugurel Quote:
Am luat cu copy/paste textul concursului propus tot de mine in 2010
M-am gandit ca , printre atatea topicuri dezbatute din greu si cu multi nervi , ar pica la fix si un concurs ...
Ce se cere ? Alfistii sa numeasca primele trei clasate la finalul Cupei Mondiale .
Premiul ; 12 sticle sau cutii de 0.33 de bere ( Heineken/Carlsberg/Stella ) sau suc ( Cola/Fanta/Sprite sau Pepsi/Mirinda/7Up ) dupa cum vrea premiantul . Eu il premiez doar pe cel care ghiceste cele trei echipe . Daca vrea cineva sa puna la bataie un premiu pentru locul 2 sau 3 sau pentru cine ghiceste golgeter-ul campionatului e binevenit .
Termen ; Ca sa aiba toata lumea timp de gandire , dar nu pana in momentul finalei , termenul de postat trioul castigator sa fie data ultimului meci din grupe si anume 26 iunie .
O sa ii rog pe cei care se baga la concurs sa posteze doar raspunsul ( si eventualul premiu oferit pentru locul 2/3/golgeter ) si cam atat , dupa cum voi face si eu acum . Am incercat sa zic cam tot ce se poate ca sa nu las loc de comentarii astfel incat sa nu cautam raspunsul castigator printre zeci de posturi offtopic si bascalie .
Si normal ... Fiecare user posteaza o singura data .
Felicitarile pe 13 iulie , dupa finala .
Propunere locul 2 ; cine ghiceste finalistele
Propunere locul 3 ; cine ghiceste campioana mondiala
Ce se schimba anul asta ;
- Termen limita de postat = 28 iunie , ultima zi a grupelor
- Felicitarile raman pentru 15 iulie , dupa finala .
Toate celelalte detalii raman neschimbate .
O sa va trimit si formular GDPR draq
Desi e riscant sa dau deja pronosticul , ma arunc nebuneste
Eu zic asa ...
1. Argentina
2. Portugalia
3. Germania