yux_mm Quote:
Mugurele, te strange tricoul bre. Mai treci pe la sala...
Ciaima ? Cad din picioare , ejneboon
Ontopic acum , ma bucur ca am putut participa , nu ma bucur ca Ege nu a mai putut veni , asa cum era stabilit dar mi-a incredintat Egetica ca sa fiu si eu alfist in regula si ii multumesc pe aceasta cale .
Sincer le multumesc baietilor pentru tot efortul depus ca sa ne adune iar sub umbrela AlfaFest, sentimentele traite acolo sunt extraordinare si ma bucur tare sa vad oameni la care tin dar pe care ii vad doar o data pe an sau chiar mai rar . Imi cer scuze daca nu am apucat sa stau prea mult timp cu fiecare sau nu am baut cat de mult ar fi vrut unul sau altul ( mobyle , foarte bune produsele aduse anul asta ) .
Stiu ca au fost si oameni nemultumiti , se intampla la fiecare editie . Unele probleme se remediaza la fata locului , altele vor fi luate in considerare pentru a nu se repeta anii urmatori , nah , mereu e loc de mai bine .
Acum privind din partea cealalta , a organizatorilor, nu as vrea decat sa vad ca in sfarsit la prezentarile sponsorilor aratati respect si nu faceti galagie cand acestia vorbesc , nu ii luati la misto cu remarci ieftine de parca sunt niste pielea poolii veniti acolo sa arunce lumea cu coji de seminte pe ei . As vrea sa va vad organizand un Fest si convingand sponsorii sa va sustina evenimentul financiar , logistic sau cum vreti voi si sa aveti parte de talibanisme de genul de mai sus .
Deci , felicitari inca o data Liviu pentru ca ti-ai asumat ceva ce nu a vrut nimeni si ca ai reusit sa faci festul posibil . Jos palaria ...
Cateva cadre si de la mine facute cu telefonul , urmeaza altele pe care le va posta Alex sper , i-am lasat lui placerea de a edita materialul strans pentru ca eu plec in concediu si oricum as vrea sa stoarca tot potentialul din pozele facute pe cat am putut si eu de bine .