Mai mult ca sigur am ceva probleme cu caloriferul ,se simte miros de antigel in masina de cand am cumparat-o , am crezut initial ca nu face atingere vre-un fir de la aribegul din scaun ,nu sunt foarte hotarat sa mai bag bani in masina ca orice as face,tot se mai gaseste in fiecare luna cate ceva de facut la ea si nu ma mai incata sa repar la ia mai ceva ca la o dacie 1310, , acum se misca ca o mârțoagă ,pe gaz intelegeam dar pe benzina nu , momentan banuiesc ca din cauza tamponului de motor din dreapta jos ,sub distributie , am avut unul cu surubul mai scurt(de 2.4JTD) , sa sudat dar a cedat sudura si surubul tamponului intra in suportul de motor ,dar nu iese afara sa pot pune piulita,am prins provizoriu suportul de cadru cu un colier , daca nu este de la suport trebuie sa iau in calcul si kit-ul de ambreiaj ca mai face figuri la mersul inapoi
Am inteles ca Sonda Lambda dă ceva mai multe erori la masinile pe GPL si atunci cand se baga benzina mai proasta ,din caza asta nu doresc sa o comand pana nu stiu sigur care este treba cu ea,.
|