Salutare dragi Alfisti !
Sunt Alexandru, un tanar de 19 ani pasionat pana peste cap de aceste minunate masini. De foarte putin timp am reusit sa trec cu brio peste examenul auto, inca din acea clipa ma vedeam la volanul unui GT, Brera sau 159. Preferatele mele.
In fine, dupa nici o luna, cu ceva economii, sprijin dar si multa munca in urma, am reusit sa strang suficient cat sa-mi permit o masinuta.
Intr-adevar, nu suficient pentru Brera (eram inebunit dupa ele, dar pe parcus cine stie). Asa ca am optat pentru GT sau 159.
In cele din urma, s-a ivit ocazia potrivita sa-mi sara in ochi aceasta minunatie de GT, 2.0 JTS, 95 mii km.
Da, stiu mototul, fiabilitatea, consumul etc.. Sunt constient de ce inseamna sa detii o asemenea masina, dar pur si simplu inima a cerut-o, asa ca nu m-am demoralizat si nu am ascultat de nimeni. Am luat-o si sunt mandru de ea, masina visurilor mele.
Masina a fost intretinuta ok dpdv estetic si functional asa ca singurele bube care le-am intampinat a fost toba finala fisurata si schimbul de ulei (cam negru si dupa 100 de km aparuse martorul de motor din bord)
In fine, de curand am luat-o de la tester, la care nu a aparut nici-o eroare.
PS: O sa revin cu poze mai decente