Multumesc frumos tuturor de informatii si urari, dupa ce fac cateva drumuri mai lungi voi pune si niste poze cu masina si voi reveni cu impresia generala - pana acum (cateva drumuri scurte prin oras) numai de bine
masina se "misca" fabulos!
Referitor la accesorii, ma gandesc ca nu ar strica sa primim niste "ponturi" de la importator in acest sens si eventual un catalog de accesorii postat pe acest forum - in acest fel nu ne mai complicam sa comandam diverse prin strainatate daca le putem lua si din tara la preturi apropiate / decente.
Sorine e tentant eleronul ala carbon, dar nu la 7.000 lei
mai exista o varianta "civila" a eleronului, fabricat din ABS si care vine nevopsit (pe site-ul mopar are codul 6002093277) - poate aici discutam de alt pret...
Intre timp mi-am comandat la Dab Auto (dealer din Bucuresti) covorasele de cauciuc pentru versiunea Veloce Q4, ce arata excelent dupa gustul meu (cod 50549333 pe site-ul mopar) si care costa 320 lei, ceea ce mi se pare un pret absolut rezonabil - ajung in cateva zile la ei.
Cand ma duc sa le ridic o sa ii intreb si ce alte accesorii mai pot aduce si la ce preturi, eventual le cer un catalog si revin cu informatii.