Salut,
Pe aceasta vreme de caine, cu ninsoare, noroi si gheata, numai buna de plimbat o giulia noua cu cauciucuri de vara, am preluat o frumusete de Veloce benzina 280cp.
Dupa doar 100km facuti in Bucuresti, si aceia facuti cu grija ca sa ii ofer o oarecare perioada de rodaj, nu stiu daca ar trebui sa comunic impresii pe forum, dar, ce sa faci, nu ma pot abtine
1. Este de departe cel mai bun sasiu pe care l-am avut sub posterior... si am avut Audi cu perne de aer si BMW 335i coupe cu sasiu sport pe acolo in trecut.
2. Interiorul este minunat. Materialele nu au calitatea unui Audi dar designul imi place mult mai mult.
3. V-am zis despre sasiu? Masina are si suspensiile adaptive si este criminala pe curbe.
4. Directia este fantastica; cred ca pot face slalom printre furnici cu masina asta
5. V-am zis despre sasiu?
6. Cam nimic din ce aveam in BMW-ul meu nu incape in Alfa: umbrela din usa nu incape in usa de la
Alfa, spanacurile din torpedoul de la BMW nu incap in torpedoul de la Alfa, aproape ca nici copilul nu incape in Alfa..spatiul din spate e cam mic.
7. Materialele par cam fragile peste tot, desi arata foarte bine: tot ce aveam in BMW din inox, e in Alfa din plastic argintiu.. cam nasol la o masina de 40.000 EUR. Am scapat cheia pe jos si are deja o zgarietura vizibila pe ea in prima zi. Chiar costa atat de mult ceva metal pe alocuri?
8. Dar sasiul.....
9. Despre motor dupa cateva sute de km mai vorbim.
10. Sistemul audio este cel standard, caci, pentru gustul meu, se aud toate la fel de prost, si cel de baza si HK, asa ca nu avea rost sa platesc 2000 EUR pentru o alta varianta de LO-FI.
11. Scaunele si pielea (artificiala) sunt foarte misto.
12. Am luat farurile cu xenon de 35w si merita. Este din alta lume fata de xenon-ul standard de la BMW.
13. Dar cum sta masina asta pe curbe...
14. Cutia intarzie putin la plecare de pe loc, nu mai mult decat la alte masini “normale”. Nu se compara cu 335i unde tot o cutie ZF cupla instantaneu la atingerea acceleratiei si ma lipea in scaun.
15. Franele par cam apatice. Este nevoie de o apasare serioasa a pedalei ca sa se trezeasca... poate au nevoie placutele de inca cativa km, dar nu cred ca asta e problema; masina pe care am facut test-drive-ul frana tot prost, si nu avea 100km ca a mea.
Nu am avut nici lumina, nici vremea si nici locatia ideala pentru poze, dar Giulia arata bine oriunde..