radu_gostian Quote:
@bluecar Daca vrei sa activezi alarma si ai licenta de multiecuscan dai un mail lui yari si daca are timp poate iti trimite o versiune de multiecuscan care poate activa alarma .
Pe mine m-a ajutat sa o activez.(acuma multi ani
)
salut,
nu este licenta mea,l-am inregistrat dar ma gasit.acum merg cu el off-line.
ma intereseaza la alarma doar "bip-ul"de la inchidere/deschidere.de foarte multe ori dimineata gasesc masina deschisa,am prostul obicei sa o inchid cu sacose... in mana sau nu apas sufficient pe butonul de inchidere.daca erau bip-urile stiam ca am inchis sau deschis.
ambele gt-uri au fost precablate.la cel gri am pus prima data o alarma metasystem m752,isi facea treaba dar nu avea "bip-ul".dupa tot felul de incercari sa il activez am descoperit ca nu il avea din fabrica
bineinteles ca am scos-o si am cumparat doua sirene si doi senzori de plafon originali.puteam sa activez country mode din multiecuscan si manual ca in descrierea de mai sus,emitea 5 bip-uri.....dar la inchidere/deschidere nu.ma gandesc ca alarma metasystem a modificat ceva prin body computer.am renuntat si am scos sirena de pe ea pentru ca mufa era cam oxidata.
la gt-ul actual am pus celalalt set sirena/sensor,a palpait kilometrajul dar nu functiona elm 327 cu cablu sa fac proxy si cu cel Bluetooth nu este indicat.
asa ca timp de 4 zile a palpait kilometrajul si suna alarma cand vroia ea.dupa,nu stiu ce sa intamplat ca sa facut liniste si nici km nu a mai palpait.
mergeam la cineva cu tester dar masina era pe capre.....inca reparam la ea
acum am o interfata elm 327 cu cablu modificata pentru multiecuscan si poate reusesc un proxy...