Pentru cei care vor urma sa fie fericiții deținători a unei Alfa Romeo 159, am sa va spun povestea mea. Am plecat din Botoșani la Constanța sa îmi iau un Mercedes ML...totul a mers pe dos. Mașina nu avea nicio legătură cu ceea ce vorbisem cu proprietarul. Cu alte cuvinte,CAZAN, nu bătea poza cu mireasa. Am cautat pe net tot felul de mașini să am cu ce ma întoarce acasă și după ce am studiat piața(Mercedes, BMW, SAAB, Peugeot, Audi...nu va faceți griji...nu am cautat VW
),mi-a furat ochii o Alfa Romeo 159, 1,9 JTDM, 150 cp, din 2007
. Mașina corecta în bani corecți. De aici încolo sa vezi frate ce pățesc. Zic eu în sinea mea să merg frumos, să poată vedea inima ce consum scoate bestia... Prin urmare, dau să ies din Constanța, elegant cu a treia la 2000 de turații...Dar sa vezi minunea. Fără să îmi dau seama, rulam cu 100 la ora și trebuia să schimb viteza. S-a dus pe
mersul meu la consum. Ok... Ies la drum întins, pun pe pilot automat și altă belea... Participanți la trafic...care din nu știu ce motiv, rămâneau în urmă. Am realizat că nu am lăsat pilotul automat să își facă treaba și m-am băgat peste el...iar s-a dus consumul meu pe
.Ajung acasă fără nicio idee cat consuma în mod normal bestia. Precizez ca fac naveta la munca și un consum mic e în avantajul buzunarului meu. Deci, după cum spuneam, plec de acasă la serviciu și vreau să merg economic. Va garantez că nu se poate. Adică mașina poate scoate un consum de 5%, dar nu va lasa sufletul să nu îi dați în gură. Cum sa spun...mașina asta e ca o femeie superba, pe care nu va lasa sufletul sa o ardeți în poziția misionarului. Cu alte cuvinte, scopul ei în viata nu e să consume puțin. Scopul ei este să vă simțiți fantastic. Și asta la un consum mediu de 9%
.