Salutare! De o luna sunt partenerul de drum al unei Alfa Gt 1.9 JTDM din 2009. Este editia speciala QV, Rosso Alfa, 200k de kilometri. Pana acum se comporta foarte bine, cateva drumuri de cate 5-600 de kilometri fiecare si nici o problema care sa imi stearga zambetul de pe fata. Doar ca am cateva chestii care necesita rezolvare si mi-ar prinde bine cateva sfaturi. Micile probleme ar fi urmatoarele:
- la rece imi intra greu in marsarier, treptele inferioare, 1-2 devenind si ele un pic '' sticky'' nu e o problema destul de mare, deodată.
- usile croncane la pozitiile de intredeschis. Am inteles ca tendoanele sunt de vina si urmeaza sa le schimb.
- cand duc masina la spalatorie, observ cum inauntru unui far si al unui stop se formeaza condens. Tare as vrea sa gasesc pe cineva care se pricepe sa-mi decapsuleze farurile si sa le fac si negre stil GTA cu ocazia asta
Masina a primit doar roti si cauciucuri noi(Selespeed pe 16 vopsite electrostatic intr-un gri antracit)+filtre. Urmeaza distributia si in primavara ceva retusuri pentru vopsea(sau chiar o vopsire completa daca permite bugetul) pentru ca e ciuruita capota de lovituri de pietricele. Din cele citite pe net vopseaua ei, Rosso Alfa care imi place atat de mult e cam paguboasa si deloc rezistenta la genul asta de lovituri, fiind waterbased. O sa atasez cateva poze atat cu jantele cu care a venit, cat si cu nou-incalatele.