Sper sa vi se para si voua buna ideea mea.
Ma gandeam sa scriem fiecare impresiile despre service in Bucuresti si in tara, dar mai ales persoane de contact in service care vi s-au parut capabile si de care se pot folosi si alte persoane posesoare de alfa
.
Si cred ca e mai usor sa-i scriem pe cei capabili (mecanica, tinichigerie, electrica, constatari etc) pt ca cei nepregatiti si indiferenti sunt f multi.
Eu am avut deja o experienta cu service-ul Autoitalia din Buc de pe Bd Timisoara unde as avea 2 recomandari:
1. de evitat sa se ocupe de caz Dl Inginer Marian Simion, care este un baietel gen gigi contra, orice ii spui nici nu te asculta si te mai si contrazice ca si cand orice ai face, faci ca sa strici tu masina ca nu cumva sa fie vina lor. dansul se ocupa de partea de constatari mecanice.
2. de recomandat la tinichigerie, f eficient si profesional domnul inginer Fanel Marin, un domn calm si bine pregatit se ocupa de comenzi de piese si programari lucrari tinichigerie.
Daca va mai amintiti numele persoanelor care au fost de ajutor prin diverse serviceuri sunt sigur ca ar fi o idee buna sa le stim cu totii. La fel si despre idioti, ca sa stim sa ne ferim de ei si sa nu ne pierdem zilele degeaba pe la service.