It is currently 03 Mar 2025, 19:46

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 86 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 06 Mar 2006, 20:16 

Ei as putea sa pun si eu niste poze pe siteul lor!Cine stie poate ma premiaza pentru cel mai Dumb driver!

Post subject:
PostPosted: 06 Mar 2006, 20:26 

fii serios mai, se putea intampla oricui...

Post subject:
PostPosted: 06 Mar 2006, 22:27 

Io stiu dezmembrari in Ungaria care are de toate, la pretzuri bune. Io acuma am schimbat cutia ca mi s-a dus si in loc de 1500(nou) de EUR am dat 250 si are 20.000 de km. Baietzii au de toate. Se ocupa numa cu alfa. Io cred ca ai iesi mult mai ieftin. Te ajut daca vrei te pun in contact. :wink:

Post subject:
PostPosted: 06 Mar 2006, 22:56 

Tommy, baietii din Ungaria pe care ii stii se ocupa doar de ALfa modele noi? :? Adica as putea gasi si eu la ei senzorul de vitezometru de pe cutie pe care il tot caut - Alfa 145 1994 1.7 16V ? :roll:

Post subject:
PostPosted: 07 Mar 2006, 00:00 

Tupac Quote:
Tommy, baietii din Ungaria pe care ii stii se ocupa doar de ALfa modele noi? :? Adica as putea gasi si eu la ei senzorul de vitezometru de pe cutie pe care il tot caut - Alfa 145 1994 1.7 16V ? :roll:
in principiu au de toate tre sa trimit mail
numa daca mai vrea cineva ceva sa-mi zica sa nu trimit 100 de mailuri

Post subject:
PostPosted: 07 Mar 2006, 00:07 

OK trimite-le si zi-mi si mie daca au...

Post subject:
PostPosted: 08 Mar 2006, 00:04 

Am fost azi la alt mecanic cu masina.
Mi-a zis ca 500 e manopera si sa imi iau eu piesele.
Acum sa vad in cat o sa ies,tipul pare destul de serios.

Post subject:
PostPosted: 09 Mar 2006, 16:50 

Car: 156 - The Red Hawk
Haideti fratilor sa punem ce putem deoparte si sa donam pentru reparatia Alfei lui RaduAlfa!

Io ma ofer sa ii donez o bara fata, singura ei buba este ca e rupt un suport pentru grila radiator. Mare lucru, cu Poxipol se rezolva in 10 min. Si ca e vopsita cu verde (a fost de pe masina mea). Ea a costat 950 RON!!!

RaduAlfa, cand vrei s-o ridici, da-mi un semn.

Altcineva mai are vreo piesa de care nu prea mai are nevoie?

Post subject:
PostPosted: 09 Mar 2006, 18:32 

offf.. eu nu prea am ce sa dau de pe 156 :cry:
toate piesele ce au fost schimbate dupa accident au fost praf..

Post subject:
PostPosted: 09 Mar 2006, 18:56 

Vad ca ai si semnalizarile sparte. Uite, m-am uitat prin piesele mele si am gasit una bucata semnalizare dreapta in stare perfecta, cu bec functional, fasung inclus.

In concluzie, bara si semnalizarea dreapta le donez.
Nu e nevoie sa imi multumesti, mi se va umple inima de bucurie cand o voi revedea pe bella ta gonind pe strazi! E arhisuficient pentru mine!

Later edit:
As vrea, te rog, sa faci o lista cu piesele necesare pentru reparatia bellei tale si sa o postezi pe forum. Noi, ceilalti, vom cauta prin debarale, io personal ma duc pe la AI sa caut niste piese in plus de dat pomana, am niste cunostinte, precum si pe la cimitirele de masini...

Asteptam lista!!!

Post subject:
PostPosted: 09 Mar 2006, 22:07 

Excelenta initiativa, felicitari Adminului, are o inima mare :oops:

Post subject:
PostPosted: 09 Mar 2006, 22:28 

Cum e RaduAlfa tocmai din Cluj, o sa facem si in felul urmator:
- in fiecare oras important (Bucuresti, Timisoara, Constanta, etc.) va exista un forumist insarcinat cu strangerea de piese si, de ce nu, bani, in vederea repararii bellei.
- dupa strangerea lor, din banii colectati vom cheltui o suma pentru deplasarea mea prin orasele colectoare (Tm, Ct, etc) sa adun piesele apoi sa i le duc lui RaduAlfa... Pare complicata operatiunea, dar va asigur ca merita! Puneti-va numai o clipa in situatia lui RaduAlfa! Daca erati voi in locul lui? Doamne-Fereste!

-Si, ca sa reducem costurile, ar cam trebui ca in Timisoara sa se ofere vreunul din voi sa ma cazeze pentru o noapte, ca nu pot face tot drumul cap-coada non-stop! Va fi traseul asa: Buc-Ct-Tm (innoptare) - Arad-Cluj.

Ce ziceti?
Haideti, sa dovedim ca spiritul Alfa este puternic! Precum Forta din StarWars! :shock: :twisted:

Bineinteles, sugestiile voastre sunt binevenite!
Adminul.

Post subject:
PostPosted: 10 Mar 2006, 01:35 

:shock:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ma simt magulit pana in maduva oaselor!
Mama deci adimule cu faza asta m-ai dat gata!
:)) poti sa stai la mine in garsoniera! O sa iti placa e amenajata ok! Am inteles ca esti insurat,asa ca nu pot sa te iau cu mine pe unde am sa ma duc eu sa ( dorm....)
maine o duc pe bella la mecanic,o desface si imi face inventar cu ce trebuie sa cumpar.Cam stiu la coroserie ce trebuie,dar groaza mi sa nu se fi dus ceva si sub capota,la ultima aplecare sub masina am vazut ca e dus suportul pe care se prinde cutia si 2 brate la roata din spate.
Deci asta mi groaza ce mai mare sa nu am cine stie ce surpize de sa imi vina sa bat campii!iti dai seama ca in noapte asta nu mai dorm,tot la asta imi sta gandul.
Apropo de bara fata,daca nu imi iau alta sau daca imi iau o sa imi trebuiasca partea inferioara din emblema (chestile alea arginti)ca sa rupt una si nu am gasit-o,dupa cat am inteles alea nu vin cu bara noua.Plus ca tot azi am vazut ca e dus si suportul de la numar,si ala ar fi ok.
Mai sunt tot felul de plasticuri care au crapt s-au rupt,si sincer nu m-as apuca sa le lipesc asa doar de pomeneala.Un exemplua ar fi cutia cu filtru de aer,aia e praf! :oops: Oricum vroiam sa ii pun filtru sport,asa ca acum am un motiv in plus sa o fac!
in monetul asta !fix asta!!! mi-a fatat mintea ceva ,nu va pot spune,dar o sa vedeti dupa ce e gata.Sper sa va placa!

Post subject:
PostPosted: 10 Mar 2006, 09:09 

No problem. Nu vrem sa iti vinzi rinichiul, nu e nevoie de asta ca sa iti repari bella! :wink:
RaduAlfa Quote:
o sa imi trebuiasca partea inferioara din emblema (chestile alea arginti)ca sa rupt una si nu am gasit-o
Se rezolva, am si io un plastic din ala argintiu rupt, celelalte sunt intacte, sper sa-l am intact pe ala care iti trebuie!
Ti-l pun deoparte! Ia arunca o privire la bara asta... e a ta! Uita-te la gaura unde vine semnalizarea in dreapta si compar-o cu cea din stanga. Ei, e rupt plasticul ala din mijlocul gaurii care tine lampa. Mare lucru... Oricum.... calul de dar nu se cauta la dinti! Unde mai pui ca bara costa mai mult decat capota! :shock:

Mai tarziu ma duc la niste amici de-ai mei sa vad daca fac rost de alte piese de pomana.

Asteptam lista cu nerabdare!!!

Later edit: Mi-a trasnit o idee: uita-te pe lateralul usii hayonului si zi-mi ce cod ai la vopsea! Sa ma duc la o firma de vopsele sa le propun sa iti vopseasca masina in schimb le aloc un spatiu de publicitate exact acolo unde vine bannerul de jos, ala semnat Gerhardt le Stori. Incercarea moarte n-are! Mai ales ca vopsitul e cel mai scump!!!

Post subject:
PostPosted: 10 Mar 2006, 10:28 

@RaduAlfa
întrebare: individul la care duci maşina are posibilitatea să-ţi facă şi geometria? pt că din ce am vazut în poze, e musai :(

Post subject:
PostPosted: 10 Mar 2006, 18:24 

Mai dar bara arat ok,iar ornamentul care imi lipseste e chiar primul de sus, ala care e impartit in doua de emblema.
Dupa cate imi aduc eu aminte,codul vopselei e 821A negro fuoco,dar trebuie sa ma asigur 100%.
KTB la ce te referi cu geometria?eu nu prea le am cu notiunile astea mecanice! :oops:
Oricum dupa ce imi face asta lonjeroanele,va trebui sa o duc la un verificat complect.Astept sugestiile voastre ,la ce sa ma uit si ce sa verifc la ea dupa ceva fi gata!NU de alta dar masina tre sa mearga .......! E prea devreme sa iasa la pensie!:)

Post subject:
PostPosted: 10 Mar 2006, 18:51 

La geometrie nu prea are ce sa se strice, la un asemenea impact... Geometrie = paralelism roti, sa nu stea cracanate, etc...
Bara poate sa arate OK, dar io sunt sigur ca ai la suporti rupti cacalau... de aceea ziceam ca e mai bine sa schimbi bara, ca tot o sa trebuiasca revopsita!
Mai ales ca am ceva experienta cu bari schimbate la Alfa147... :oops:
Daca e chiar ornamentul ala despartit in doua, inseamna ca il am. Al meu e rupt al treilea de sus in jos!
Mai vad ca ai pierdut ornamentul grilei din stanga jos. Il am si pe ala, cred.

Imaginea ASTA te poate ajuta sa iti dai seama ce e nasol la tine comparand reperele tale cu astea de la mine, care sunt 100% OK.

Post subject:
PostPosted: 10 Mar 2006, 19:13 

:) ma referam la bara care mi-ai aratat-o tu (linkul) ca e ok!NU a mea!A mea e bucati!! ce suporti?care suporti? e doar razamata acolo in poza!!Nu sta de una singura! :oops:
Bara ta e bine venita!
La a mea exista plasticul ala care desparte semnalizatorul,deci cumva se poate face un transplant (ma gandesc eu!),dar e rupt suportul pentru numar,iar ornamentul din partea inferioara nu stiu daca il mai am!Am adunat eu ce am gasit pe jos,dupa accident ( ca si copilul ala care isi aduna plangand jucariile de pe jos:)) dar nu imi mai aduc aminte ce anume am reusit sa recuperez!
Uitandu-ma atent la poza cu masina ta,pot sa iti spun ca primul lucru care se observa este faptul ca lonjeronul stanga e deplasat spre partea dreapta.Defapt totul e putin dus spre dreapta inclusiv motorul.De asta nu v-am spus ca mi frica sa nu fie vesti rele,sa se fi rupt suporti pe care e pus motorul.Stii cum e,ca omul bolnav care zice ca nu il doare nik de frica sa nu imi mai descopera doftoru vreo boala noua.

Post subject:
PostPosted: 10 Mar 2006, 19:50 

Ai vb cu baietzii din Ungaria, ca n-ai mai dat nici un semn?

Post subject:
PostPosted: 10 Mar 2006, 19:58 

Dar tu ai vorbit si pt senzorul meu? :)

Post subject:
PostPosted: 10 Mar 2006, 19:59 

Da,i-am sunat.Preturile sunt ok,dar pot sa fac rost si in tara la aceeasi bani de piesele de care am nevoie.Asa ca momentan nu are rost sa iau de acolo,eventual daca nu gasesc aici ceva.
Merci pentru numerul de telefon.

Post subject:
PostPosted: 10 Mar 2006, 23:09 

alexmirica Quote:
La geometrie nu prea are ce sa se strice, la un asemenea impact... Geometrie = paralelism roti, sa nu stea cracanate, etc...
NU va jucati cu conceptele....
e MUSAI de facut geometria ,sau convergenta la roti dupa si mai ales acest tip de incident... :oops1: :worthy:
am avut accident in Ungaria cu partea din fata, acu ceva ani; am facut masina la Oradea, si mi s-a zis, cand ajung in zona mea sa fac neaparat convergenta! :wallbash: :wallbash: :popa:
am intarziat s-o fac si-n 10 zile am rupt semiaxa fata dreapta ; cand am vazut in ce hal arata pneul(se vedea sarma din el..) am dat dreptate la mecanic!!!

Post subject:
PostPosted: 11 Mar 2006, 09:58 

Azi o opereaza pe bella! Si imi da lista cu ce trebuie sa ii iau!
Ii naspa ca eu nu pot sa fiu de fata,jobul de la 9-21 nu imi permite azi!F...k ce naspa!Sau poate e mai bine sa nu vad! Am emotii!

Post subject:
PostPosted: 11 Mar 2006, 11:09 

E mai bine sa n-o vezi, crede-ma!!!
Asteptam verdictul!!!

Post subject:
PostPosted: 11 Mar 2006, 22:35 

Am fugit de la job 30min cu un taxiu sa vad masina,nu am putut sa ma abtin.Era desfacuta saraca :(
lista cu piese arata cam asa:
-Capota
-Aripa stanga
-Aripa dreapta
-Far stanga
-far dreapta
-Bara fata
-Carenaj fata stanga
-Suport cutie de viteza-cica asta ar fi cedat iar cutia e ok.E o piesa din aluminu.
-Suport bara stanga
-Brate spate stanga
-Cutia filtru aer plus teava aia pt admisie
-cap telescop de la copta
-apartor plastic de la stergator
-grila aerisire,acolo unde e filtrul de polen
-cuita cu sigurante
-Un furtun intre termosta si motor,ala s-a rupt si pe acolo cred ca a curs antigelul.
Radiatorul e ok,motorul vizual se pare sa fie si el ok.
Am inteles ca va trebui sa goleasca freonul din instalatie pt ca o da jos cand indreapta lonjeroanele.Motorul cica nu il scoate afara.
Acum incepe munca de cautare! Totul e sa fie numai astea!

Post new topic  Reply to topic  [ 86 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 Next

All times are UTC+03:00