@Vladimir: In ceea ce priveste garantia, atata timp cat tu vii cu filtre originale, iar uleiul are specificatia ceruta de motorul respectiv, nu vad nici un motiv pentru care sa-ti fie afectata garantia. Asta cu facturi si certificate de conformitate sunt din seria "De ce nu porti mah sapca ?", pentru ca legal nu iti pierzi garantia nici daca iti faci reviziile la orice alt service autorizat. In Italia, spre exemplu, sunt foarte multi (uneori flote) care fac revizii masinilor aflate in garantie in service-uri din reteaua Bosch Car Service si garantia nu e afectata in nici un fel.
Poate o sa par deplasat, dar Valeria chiar isi vede de treaba ei si aduna km. Nu foarte multi, cred ca am ajuns undeva pe la 8000 de km. Atata timp cat imi permite vremea merg cu motocicleta, o mai scot doar ca sa o spal (in poza arata de parca ar fi abandonata).
Ca sa continuu comparatia cu 147-le, dupa km astia as spune ca daca 147-le se simte ca o masina sport, Giulietta se simte ca o masina mult mai rapida, dar cumva mai discreta. Cel putin in motorizarile cu care am avut eu de-a face (2.0 TS si 1.9 JTDm, respectiv 1.8 TB). La 147 totul parca e construit si desenat pentru scandal, directia, suspensia, caroseria zvelta, felul in care stai in scaun, ceasurile de bord si lista poate continua. Giulietta se simte usoara, poate ma repet, dar felul in care accelereaza si franeaza nu are nicio legatura cu ceea ce putea oferi 147-le. Apoi e sunetul motorului. Nu stiu exact ce au facut, nu am aprofundat (e un furtun destul de gros care pleaca din admisie spre habitaclu si are pe traseu un soi de rezonator, vezi foto), dar pe accelerare motorul are un sunet gutural, un marait care te surprinde si pe care te-ai astepta sa il auzi de la evacuari, dar care vine din fata, de la motor. M-a amuzat când cineva a zis ca trebuie sa vina din boxe, ca n-are cum, e prea misto pentru un 1.8, el avand un sunet similar de la un motor cu mult mai multi cilindri.
O sa imi trebuiasca un set de jante pentru anvelopele de iarna. Inteleg ca pot pune si de 159, asa ca daca are cineva un set pe 17" de vanzare sau stie vreunul, il rog sa imi dea un PM.
Attachments: |
Untitled.png [ 535 KiB | Viewed 4804 times ]
|
2017-09-16_13-29-53_847.jpg [ 104.3 KiB | Viewed 4804 times ]
|
_________________ Alfa Romeo GTV 2.0 V6 TB - Carla
“La Bellezza è lo splendore del Vero.”
|