zveroboy78 Quote:
Sorine, greselile astea nu sunt doar problema unei firme.
E criza, e haos, totul a luat-o razna in mai toate domeniile.
Experienta recenta din Franta, unde fara masina esti mort:
La masina nevestei (face navete 80km/zi) se blocheaza geamul electric pe deschis , fix cand trebuia sa plece la munca. Evident n-o poti lasa parcata in oras cu geamul larg deschis. Noroc ca nu ploua.
Noroc ca eram acasa, o duc la munca apoi caut un service mai acatarii, dar... totul inchis intre 12-14. Grrrrr
Ajung la unul bun de cartier la care fusesem deja, las masina fara programare (minune ), ma suna in 3 ore, tot mecanismul trebuie schimbat. Nu-l putem lua decat de la Ford, zice asta, 390euro (fara tva, aflu mai tarziu)
Acelasi mecanism pe net e 30-90euro. Dar nu pot lua de oriunde, scuze, ghesefturi de-astea etc.
Ok, zic, presat de situatie. Cand vine piesa?(era joi)
Abia luni cica.
Disperare, ce face nevasta fara masina?
O duc eu vreo 2-3 zile pe la serviciile ei (noroc c-aveam liber)
Luni suna ea la service.
"A venit piesa, dar pt geamul de pe partea ailalta! "
Soc si groaza. Ea deja la 800km distanta (contract de 2 sapt), eu la munca, la 100km.
"Am comandat iar piesa, vine miercuri. "
Suna ea miercuri, "piesa n-a ajuns azi, speram maine."
Joi seara am luat-o.
Dupa o saptamana in service si 536eur mai tarziu....
Nu stiu cu cat mi-a scazut speranta de viata, de la nervii capului.
In service de cartier, piesa cu pret de reprezentanta!
Rétrospectiv, trebuia sa le cer sa blocheze geamul sus, comanda pe net si montat la "baietii aia" dupa blocuri.
Dar cand n-ai timp nici sa gandesti...
Pe-aici cam peste tot, se angajeaza stagiari ieftini si tineri, saracii nu stiu nici cate urechi au, oricum raman doar cateva luni, e un haos incredibil.
De la inceputul anului ma cert la telefon cu stagiarii de la 2 firme de asigurari de sanatate, una din alea cu care-am avut contract nu a lasat liber canalul de teletransmisie pt aia noua, nimeni nu stie unde-i eroarea in sistem.
Asa ca tre sa ma duc la banca cu hartia, in fiec luna, sa ridic banii de pe cecuri de 5euro si 9euro (c-am luat un médicament sau ceva decontat de privati). Banii de la asigurarea privata de sanatate, care ar trebui sa intre automat in cont fara sa trebuiasca sa stiu.
Occident, 2017 AD
Nu le caut scuze alor tai (AI), dar poate depind si ei de altii.
Prea multi intermediari, un singur incompetent f... oricand munca a 5-10 competenti.
Sper ca te-a consolat cumva, eventual se poate sterge, sa nu incarcam cu prostii topicul omului.
Înțeleg foarte bine ca se intampla des sa se livreze alte piese....ce nu pot eu înțelege este tocmai faptul că ei stiu acest lucru dar nu fac nimic sa evite...eu cred cum am spus mai sus ca dac AutoItalia verifica de cr apare alt cod pe cutie se putea rezolva problema adica o rezolvau ei cu producătorul si eu nu mai eram.pus pe drumuri ...de asta sunt eu supărat ca nu se deranjează
.au dat drumul la.piesa.asa si cand sa montam pauza ca nu e ce trebuie
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk