S-a terminat si calvarul...Dinamo a "jucat"
penibil. Sa ai 2 ocazii sa dai un gol si sa te aperi tot meciul si sa se termine 1-1, e ceva totusi...unii ar zice echipa mare
, eu zic ca suntem romani fricosi
. Ce nu imi place mie cand se joaca la mica ciupeala. In loc sa atacam (nu am facut-o nici alea 5-10 minute cat am avut 1-2 oameni in plus macar), noi dadeam pase inapoi si pe urma pierdeam mingea
.
Mare bulan, ce sa zic...E drept ca am inceput si cu ghinion partida, Zicu out dupa numai 6 minute - a contat mult - ne-ar fi folosit tehnica lui la tinut mingea si servit atacantii mai ales pe final. De Vali Nastase - si el out repede nu zic prea multe ca oricum e pe langa, deci poate e mai bien ca a iesit asa repede
- Goian in locul lui..hmm..Goian e omul imprevizibil, iti joaca bine un meci si o comite apoi cand ti-e lumea mai draga (asa cum era sa o faca si in seara asta spre final!), sau joaca prost constant
si are unele interventii salvatorii - dar tot a comis-o pe final ca luat rosu , nu s-a lasat.
Sa speram ca in retur chiar vom jjuca fotbal. Daca da, nu am emotii, ne calificam, Lazio nu e asa spectaculoasa, jocul nostru f prost de azi le-a ridicat lor gradele, altfel nefiind o echipa de speriat.
M-a dezamagit foarte mult Niculescu cu vaicarelile lui incercand sa obtina lovituri libere.
Ca si remarcati ai meciului - Lobont si Cristea, singurii care chiar au jucat la valoare de CL. In rest au mai jucat bine Radu Stefan (mai putin hentul ala dobitoc), Izvoranu s-a miscat binisor, la fel si Pulhac, Ropotan si Danciulescu. In rest...o apa si-un pamant...
Ingrijorator este faptul legat de accidentati/suspendati, meciul va fi mult mai greu decat asta zic eu si daca nu ne trezim sa jucam fotbal, nu vom mai avea bulanul de azi si nu ne vom califica. Trebuie sa jucam la victorie si cu presing pe ei non stop, nu trebuiesc lasati sa respire! De asemenea sa vedem pe cine punem in centrul apararii in locul lui Nastase/Goian ca e jale!
- iar il injur pe Goian acum de dobitocul naibii cu cartonasul lui rosu!