Poate e oleaca tarziu, dar ar merita bucsele de la bara stabilizatoara pe fata sa le pui din poliuretan. Teoretic lifetime, si chiar daca nu, sigur mai mult decat cele de cauciuc. Care apropo, as paria ca dupa maxim 20k o sa le schimbi.
In alta ordine de idei da, furtune siliconice. N-as putea spune ca se simte vreun zvac in plus, dar e mai gutural sunetul motorului undeva peste 2000rpm si pana pe la 2500-2600. Si arata mai frumos cand ridici capota daca optezi pentru alta culoare decat negru
... 2cp in plus datorita culorii
Q2/LSD as pune pe lista inaintea vopsitului. Nu de alta, dar o sa dai o caruta de bani si la 2 zile dupa operatiune o sa propteasca vreunul portiera in vopseaua ta proaspata si lucitoare si mai mult iti faci sange rau. Ca o paranteza, am renuntat sa mai am ambiti de masina aratoasa. Vopsea sa fie sa protejeze de rugina, ca in rest ma doare la basca daca sunt 3 nuante pe ea. Dar efectul LSD-ului, priceless.
Ce as mai pune pe lista ar fi niste jante usoare, TI au cam 9kg fara cauciuc, sau ceva oz superleggera (parca) la vreo 7.5-8 kg bucata face toti banii. Echipate cu ceva cauciucuri premium...
Bara de rigidizare in fata si daca nu ti la practicalitatea portbagajului prea mult si in spate (cred ca se gaseste si pentru GT).
Furtune de frana in plasa metalica.
Nu o sa iasa supercar din toata treaba asta, nu ma intelege gresit, dar ar trebui sa se simta mai crispy la condus si mai inchegata.
Da era o idee buna sa fi făcut treaba cu bucsaraia din poliuretan, dar puțin cam târziu acum ca inebunesc dacă mai stau 2-3 zile pana ce vin piesele și mă bate mecanicul meu dacă îi mai cer sa dea ceva nou jos de pe mașină ca sa fie schimbat...
Cu Q2/LSD-ul... sincer nu mai sunt adeptul vitezei și nici condusului în forță. ...Așa cum merge ea acum îmi sta foarte bine în caracter și chiar nu mă dezamăgește ... Eu la momentul de fata am 2 cerințe ( hai 3 ) de la o mașină . Sa arate bine, sa consume puțin, și sa știu ca în a 3-ia pot sa depășesc oricând orice tir care îmi sta în cale fără sa mă chinui. Momentan ultimile 2 sunt îndeplinite.
Pe partea de jante, well aici am deja o oferta pentru niște OZ Superturismo LM 17" la 200 euro bucata. Doar ca nu este stock.
Fiecare cântărește 10,76kg la roșu mai exact. Îmi plac foarte mult deoarece sunt foarte apropiate ca și design de cele originale de pe mașină acum.