Salutare tuturor, dragi alfisti!
Am tot cautat de cateva zile bune informatii despre Lancia Delta III, motor1.9 BiTurbo 190 hp. Imi place mult masina, dar nu stiu nimc nici nu am prea gasit informatii despre fiabilitate acestui motor. Nu m-ar deranja nici cel de 160 hp, dar in acest caz imi surade mai bine ideea de Giulietta 2.0 170 hp. Pare mai usoara, mai dinamica si sigur are un consum ceva mai bun. Despre frumusete, nu incape indoiala. Pe undeva imi trage cu ochiul si Astra J Facelift Hatchback 2.0, doar pentru ca, din ce stiu eu, motorul este din familie si pentru ca nu trebuie sa fie VAG sa fie buna.
Am citit ceva topic despre Delta, dar ideea principala era "de ce au numit-o Delta ca nu are nimic din Integrale?" Nu era ce cautam eu. Intr-adevar, fiecare cu meritele ei, dar atata timp cat imi place, nu ma intereseaza cum o cheama.
Nu stiu unde sa pun acest topic ca sa fie la locul lui, dar fiind ca motoarele sunt din aceasta familie, ma adresez voua in speranta ca o sa gasesc raspunsurile cautate. Aici ma simt cel mai bine citindu-va si n-am vazut pe nimeni sa critice.
Asadar, daca nu cer prea mult, m-ar interesa cat mai multe opinii despre aceste motoare, respectiv masini, un versus intre ele, eventual un coleg din Cluj care ma poate lua ca pasager...
. In principiu, ambele imi plac,la unele capitole una, la altele cealalta, nu ma pot decide, de aceea as vrea sa am cat mai multe criterii de comarare (ambele=daca Astra nu are motor Fiat, atunci pica din start, caz in care raman doar cele doua cu forme fine :>).
Astept cu interes opiniile voastre. Aveti grija de voi, fiti prudenti, fiti in siguranta! Va doresc o zi formidabila! Toata stima.