antonelcodreanu Quote:
Din principiu si din bun simt in casa omului e bine sa fii rezervat cu criticile.
Folosesti termenul de chinezarie pur gratuit, Giulia nu are nici o treaba in ecuatia asta.
Afirmatiile tale desi nu au nici o noima au si o latura instigatoare. In plus te contrazici singur.
Explica-mi ce inseamna "casa omului"? Nu stiu daca vorbeste fanboy-ismul din tine sau falsul sentiment de putere. Sunt aici pe forum pentru ca ma intereseaza Alfa Romeo si in special masina asta, asta nu inseamna ca trebuie sa las capul plecat, sa nu spun nimic rau de ea, si sa inghit orice prostie. Diferenta dintre mine si foarte multi dintre cei de aici este ca sunt aici de mai bine de 10 ani si ca nu "am fugit imediat ce am facut bani de bemve".
Folosesc termenul de "chinezarie" in completa cunostinta de cauza, Quattroporte MK VI, Ghibli, Levante si Giulia sunt niste chinezarii, au fost facute TOCMAI pentru a avea succes (SI) pe piata asiatica. Din cauza asta sunt lipsite de caracter, si, chiar daca au un pedigree care se vede in linii, sunt lipsite de orice element emotional puternic, pentru a putea fi digerate de ochii oblici. Linia de design 8C > Mito > Giulietta > 4C, chiar daca mi-a placut mai putin decat cea de acum, era complet nepotrivita pentru asiatici. Nu ma crezi, sunt o tona de interviuri cu cei doi "extraordinari" designeri unde vei vedea ca spun asta printre randuri.
Si mai e un lucru... Pe langa faptul ca fac design cu target, de cand Marchionne a decis sa taie fondurile si sa intareasta propriul studio de design din cadrul fiat, se vede ca nu mai au supravegherea caselor de design. Vezi Ferrari-urile care (de la 458, ultimul facut cu Pininfarina) sunt din ce in ce mai urate.
Fara rautate, dar iti recomand sa citesti ce scrie
aici.