It is currently 11 Jan 2025, 09:18

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 4441 posts ]  Go to page Previous 1119 120 121 122 123178 Next
Author Message
 Post subject: Re: Alfa Romeo Giulia
PostPosted: 11 Jul 2017, 20:35 

Car: ARGiulietta
yux_mm Quote:
Nu e numai vina constructorilor ca ne-au invatat cu toate porcariile, e si a noastra cu asteptari absurde uneori...
Asta cu asteptarile absurde e un adevar cat casa, mai ales in Ro.
Unii care se bucurau la un sfert de parizer (ca toti ne bucuram in vremea 'ceea), acu zici ca intra in coma daca n-au masaj si incalzire in scaune.

Pretentii si ifose cat cuprinde, asa-i cand se urca scroafa-n copac. Nici Bentley nu-i demn sa le poarte curu nespalat da' plin de mofturi.

Neamtu si francezu de rand sunt ultra multumiti de Dacii, Fiat-uri si alte saracii de masini. Culmea, au si drumuri.
Dar na, unii romani is buricu pamantului, dupa unu-doua sezoane de capsuni.

Da, calitatea perceputa conteaza. Cred ca asa s-a cocotat VAG unde este, prin simplul fapt c-au stiut sa asambleze corect niste plastice la interior.

Ma seaca mereu un panou de plastic pe laterala stanga a bordului la Giulietta, nu sta fixat perfect in clema respectiva.
Dar mi-a fost lene sa ma duc la reprezentanta, mai ales cand am vazut ca si alea din showroom (FL2016) au aceeasi belea.

N-am inteles niciodata rasina asta cu "plastice ieftine" (da ce, egzista si plastic suflat cu haur? ) si nici mofturi nu fac, dar la capitolul imbinari si asamblaje puteau sa faca un efort, nu s-o gafeze asa.

Oricum, nu cred ca aia care au proiectat Giulia nu pot dormi de grija pietii din Ro si-a ultrapretentiosilor de care vorbeam. Pur si simplu nu exista putere de cumparare.
E probabil pt clienti mai rafinati, mai educati, care-au condus si altceva decat VAG cu TDI. Si mai cu bani.
La ce sa bage bani in publicitate in Ro?
Nu cred ca-si fac iluzii.

Care cunoasteti si tineti la marca asta, puneti ban pe ban daca puteti si luati o AR noua.
Pastrati-o-n forma de top (fara eleroane de bazar, da?) si faceti-i sa-i roada pizma pe aia cu masini de la concurenta.
Numai asa ajutam firma.

Restu-s discutii... s-a vorbit de Giulia mai ceva ca despre lovilutia din 89.

Last edited by zveroboy78 on 11 Jul 2017, 20:48, edited 3 times in total.

PostPosted: 11 Jul 2017, 20:40 

Car: ARGiulietta
mugurel Quote:
Deci cum e culoarea asta ... wow
Mda, wow. .. cam greu sa stea ceva de la concurenta langa asta, culoarea e prea tare!

Ma refer la masina din poza, nu la model in général.

PostPosted: 12 Jul 2017, 12:07 

cristianmiu Quote:
Offtopic: Acum cine ma vede in oras cu badge Q2, va crede ca am tractiune spate sau cum :lol: ?
Nu esti atent deloc, vor crede ca e Giulia :P

Ex: 159 SW 2.4 JTD Q-tronic
Ex. Jeep GC 2005 3.0 crd
A6

PostPosted: 12 Jul 2017, 23:40 

Car: 156cw
Mezzo Quote:
De la min 23 încolo începe și debitează numai idioțenii. E bun la revizuit telefoane ieftine, dar mașini nu.
"Cu atât cu cat motorul este mai puternic, va avea turbină și va ajunge sa consume mult în oraș". :ban: :bash: :thumbdown: :uhuh: :mad2:
Plus discuția halucinanta dintre Platon și Aristotel la volan despre dieselul care consumă bine doar la drum întins etc in condițiile în care dieselul merge la sarcini mici la AFR-uri duble cât benzina.
În plus, "nu mai este mașini proaste".
Bitch, please!

PostPosted: 13 Jul 2017, 00:07 

Eu n-am putut trece de primele 2 minute...

PostPosted: 13 Jul 2017, 16:13 

Car: Alfa Romeo GT BL
Probleme Giulia Q4
Cu frana - a franat o data, apoi a accelerat si masina continua sa franeze
Cu auto start/stop - s-a oprit din senin //// Partea2

Si un alt review din Romania.

Redline it once a day, keeps the mechanic away 8)

PostPosted: 14 Jul 2017, 00:33 

Acum stiu cine a spart vasul de expansiune la Paltinis :lol:.

PostPosted: 14 Jul 2017, 00:34 

tomi_alfa Quote:
Nu vreau sa-i judec dupa standardele numite Lieberman si Cammisa, dar tuturor jurnalistilor auto din Romania (incluzandu-i si pe cei care lucreaza pentru site-uri straine) parca le curge scuipat din gura.

PostPosted: 14 Jul 2017, 09:36 

The Alfa Romeo Giulia Is The Perfect Unreliable Italian Car We've Always Dreamed Of

Bine, nici rasuflaturile astea noi de la Jalopnik, gen Ballaban, nu sunt mai breji, dar...

PostPosted: 14 Jul 2017, 09:45 

Bai, macar bine ca Maserati e un brand de incredere... :D

Ex: FURIA ALBA, AR 159 JTDM, 210 CP

PostPosted: 14 Jul 2017, 09:50 

Car: Alfa 159 2.0 jtdm sw
Ăștia de la jalopnik de la început au șters cu Alfa pe jos, se pare ca nu au fost invitați la evenimentul de lansare din Sua și asta i-a cam supărat. Acuma problemele de care vorbesc ei sunt reale și se pare ca deja au fost remediate de Alfa, cel puțin asa spun proprietarii de pe alfa owner. Au fost mai multe rechemări in service pt mai multe update-uri, unul din ele fiind pt qv-uri care păteau exact asa cum se descrie în articol. Ce ma irita pe mine e cum e posibil ca cei responsabili din cadrul Alfa Romeo sa furnizeze mașini de test care nu sunt impecabile tehnic, oare chiar asa neprofesioniști sa fie. Nu e primul caz și se pare ca nu învață nimic.

Trimis de pe al meu LG-H818 folosind Tapatalk

PostPosted: 14 Jul 2017, 09:58 

lucianm Quote:
Bai, macar bine ca Maserati e un brand de incredere... :D
Nu inteleg unde bati, si n-as vrea sa-mi explic replica ta nepotrivita prin prisma unei lipse de perspectiva. De curiozitate, cauta sa vezi cam ce parere au cei de la Jalopnik despre Maserati, si asta fara sa dea de probleme cu ele.

Post subject: Alfa Romeo Giulia
PostPosted: 14 Jul 2017, 10:08 

Car: Alfa Romeo 147
Offtopic putin:

Jurnalismul in zilele noastre se face cu picioarele. Indiferent de care este el.

Pentru cei ce nu stiau, buhnici defapt a inceput cu review-uri auto, apoi a zis el ca e mai ok pe zona de IT&C, unde si acolo credeti-ma ca le face praf uneori... dar nahhh... e carismatic si oamenii il plac.
Personal parca e mai ok decât giurgea si Bratu. Cel putin este mult mai obiectiv si echidistant.

Alfa Romeo Giulia MY19 Rosso Alfa | B 952 DKR
Alfa Romeo Giulietta Quattro Formaggi Nero Etna | B 940 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 Distinctive Elegante Blu Aurora | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive High Blu Oltremare | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 Rosso Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Nero Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 Facelift 1.6 TS Nero Metalico | B 08 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Nero | B 147 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Azzurro Gabbiano | B 08 DKR

PostPosted: 14 Jul 2017, 10:47 

Car: GTV
Daca ce face bufnici asta se numeste jurnalism... Omul e un papagal balbait care abia leaga 2-3 cuvinte fara sa bata campii. Ce face el nu e jurnalism si nu e nici recenzie la vreo masina/produs IT. El pune mana pe ele si se balbaie 10min vorbind numai prostii, nimic informativ sau de ordin tehnic care sa iti spuna ceva despre produsul in cauza. Singurul motiv pentru care lumea il urmareste pe youtube este pentru ca apare si la TV. Cum naiba o fi ajuns acolo nu stiu, dar la ce presa e in Romania nici nu ma mir.

Alfa Romeo 159 2.4 JTDm

PostPosted: 14 Jul 2017, 10:53 

În meseria mea fac și eu review-uri, în total alt domeniu dar regulile sunt clare. Prima oară colectezi observații obiective, apoi emiți opinii calificative. În review-urile lui Buhnici nu exista aceasta separare, înclină un pic spre scuipatul de semințe pe gard și datul cu părerea ce îmi aduce aminte de practicile unui clown trist pe nume Clarkson. Luați de exemplu un review făcut de Chris Harris, omul ăla punctează și bifează, isi comunica clar și nepărtinitor impresiile si te face sa le trăiești, are un inceput, un punct culminant și o concluzie.

PostPosted: 14 Jul 2017, 11:00 

Car: Valeria/Carla
Ce ma nedumereste pe mine e cum unii o tineau pe lat pe circuit jumatate din emisiune (ca tot a fost pomenit Chris Harris), inca de acum un an, in timp ce altii nu reusesc sa mearga cu ea nici in linie dreapta - pe autostrada, cu 120 km/h - fara sa le intre in limp mode.

@lucianm: Ignora-l, altfel risti sa te trezesti cu el in discutie !

PostPosted: 14 Jul 2017, 11:40 

tudyniuz Quote:
Daca ce face bufnici asta se numeste jurnalism... Omul e un papagal balbait care abia leaga 2-3 cuvinte fara sa bata campii. Ce face el nu e jurnalism si nu e nici recenzie la vreo masina/produs IT. El pune mana pe ele si se balbaie 10min vorbind numai prostii, nimic informativ sau de ordin tehnic care sa iti spuna ceva despre produsul in cauza. Singurul motiv pentru care lumea il urmareste pe youtube este pentru ca apare si la TV. Cum naiba o fi ajuns acolo nu stiu, dar la ce presa e in Romania nici nu ma mir.
Un pic off-topic: dragii mei, acest gen de oameni care au ca meserie datul cu parerea (sa le spunem bloggeri) pe tot felul de teme in care nu au nici un fel de expertiza si nu prezinta nici un fel de motiv pentru care sa ai incredere in ei, spuneam acest gen de oameni au devenit o plaga a societatii noastre.
Partea proasta e ca par de incredere pentru oameni mai prosti ca ei si, in consecinta, avem lectii de gatit de la Exarhu, lectii de parenting de la Tilly Niculae, lectii de spiritualitate de la tot soiul de Minerve, lectii de civism de la Mandruta, lectii de nutritie de la taspe mii de ingineri, si, normal, lectii auto de la Buhnici.
Astea-s vremurile, cu asta ne luptam... :bash:

Ex: FURIA ALBA, AR 159 JTDM, 210 CP

PostPosted: 14 Jul 2017, 11:58 

Hai sa fim cârcotași puțin, vorbim de o platformă noua, motoare noi etc. Și primele M3-uri au dat cu Christmas tree in bord la primul Nordschleife și asta la cumpărători, nu în perioada de teste (parcă a fost scos și un kit de răcire separat pt ele IIRC că un soi de fix pe banii cumpărătorului). Giulia QV nu e o platformă matura încă, oricâte teste ar face. Și oricum, Alfa nu e un nume in fiabilitate cat in frumusețe, live with it.

PostPosted: 15 Jul 2017, 01:37 

bmf Quote:
În meseria mea fac și eu review-uri, în total alt domeniu dar regulile sunt clare. Prima oară colectezi observații obiective, apoi emiți opinii calificative. În review-urile lui Buhnici nu exista aceasta separare, înclină un pic spre scuipatul de semințe pe gard și datul cu părerea ce îmi aduce aminte de practicile unui clown trist pe nume Clarkson. Luați de exemplu un review făcut de Chris Harris, omul ăla punctează și bifează, isi comunica clar și nepărtinitor impresiile si te face sa le trăiești, are un inceput, un punct culminant și o concluzie.
Ehe, daca ar fi toti Chris Harris... dar sa ne trezim din visare...
lucianm Quote:
tudyniuz Quote:
Un pic off-topic: dragii mei, acest gen de oameni care au ca meserie datul cu parerea (sa le spunem bloggeri) pe tot felul de teme in care nu au nici un fel de expertiza si nu prezinta nici un fel de motiv pentru care sa ai incredere in ei, spuneam acest gen de oameni au devenit o plaga a societatii noastre.
Partea proasta e ca par de incredere pentru oameni mai prosti ca ei si, in consecinta, avem lectii de gatit de la Exarhu, lectii de parenting de la Tilly Niculae, lectii de spiritualitate de la tot soiul de Minerve, lectii de civism de la Mandruta, lectii de nutritie de la taspe mii de ingineri, si, normal, lectii auto de la Buhnici.
Astea-s vremurile, cu asta ne luptam... :bash:
To add insult to injury, bloggeri astia se numesc mai nou influensari... ceea ce pe mine ma face sa ma gandesc ca atitudinea lor fata de un produs este o functie care are ca argument beneficiile primite de la firma producatoare. Cu alte cuvinte: marketing, timp irosit.

Ex. Jeep GC 2005 3.0 crd
A6

PostPosted: 16 Jul 2017, 20:45 

Car: GT 2.0JTS/156 2.0TS
Le-a dat in cap cu capota la 1:50 :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=Ayg8Z7VO2Tw

PostPosted: 16 Jul 2017, 21:21 

Car: 156GTA/Giulia QV
Meh? Unde?

------------------------------

Maserati 4200 Coupe Cambiocorsa
Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde Montreal
Alfa Romeo 164 3.0 v6 Q4
Alfa Romeo 166 3.2 v6 24v TI
Alfa Romeo 156 GTA 3.2 v6 24v
Alfa Romeo 156 2.0 JTS Scuola Sportiva
Ex many others…

PostPosted: 16 Jul 2017, 23:20 

Nicăieri. Fanboyisme gen suporteri burtoși ai unui fotbalist atletic. Sunt mulți și poluează.

PostPosted: 17 Jul 2017, 01:03 

tzzivii Quote:
Meh? Unde?
Imediat dupa ce i-a dat M3-ul cu esapamentul in nas si inainte sa-i prinda C-ul degetele in portiera.

Totusi, e vorba de M3 Competition Pack si de C63S, cam cu 5-10k mai scumpe decat versiunile de "baza".

PostPosted: 17 Jul 2017, 12:10 

asta?

Attachments:
qv_hood.PNG
qv_hood.PNG [ 258.95 KiB | Viewed 2326 times ]

Ex. Jeep GC 2005 3.0 crd
A6

PostPosted: 17 Jul 2017, 16:50 

Car: Alfa 75, 2.0 TS LE
Software update:
Over 100 mph, pop-up the hood for better colling.

Post new topic  Reply to topic  [ 4441 posts ]  Go to page Previous 1119 120 121 122 123178 Next

All times are UTC+03:00