Gata, am basi in portbagaj
. Si trebuie sa recunosc e o diferenta... Momentan merg la volum ~15 din sursa(nu ca as merge "in blana" vreodata) pentru ca inca nu-s obisnuit si daca e mai sus, ma uit tot timpul la turometru pentru ca nu-mi mai dau seama cat e de turata
. E ok si asa insa, imi place e altceva acum in alte masini stock mi se par basii "pacaneli". Evident toate lucrurile astea bune, nu s-au obtinut usor deoarece, ca de obicei am un noroc fantastic la service-uri si CEL MAi PROST/NECALIFICAT om din tot service-ul ala de montat echipamente audio mi le-a pus mie. "Aschie" (asa-l strigau ceilalti) m-a imbatranit 3 ani jur, tragea de plasticele alea parca ar fi fost de cauciuc de ma treceau toate transpiratiile, a scapat un dop de cauciuc inauntru, a pierdut un surub de la ornamentul de plastic de la pragul usii stanga fata si evident inevitabilul s-a produs si a rupt un piciorus de la plasticul de la usa din spate. El desfacea plasticele, eu veneam in urma lui si ma chinuiam sa le pun la loc
.3 ore mi s-au parut 3 ani. Intr-un final am reusit s-o asamblam la loc si sa arate cat de cat la fel.
Am inceput sa ma bucur de achizitii de-abia de a 2-a zi pentru ca imediat dupa n-aveam dispozitia.
Multumesc inca o data lui altieri c-a ramas cu mine si a ajutat pe tot parcusul "chinului" si voua pentru sfaturi si raspunsuri.
P.S.Poza cu ornamentul, zona incercuita e desprinsa (acolo e piciorusul rupt).