azi ajunge masina acasa
@cristianmiu,sper sa nu ajung in 2000.pe masina am dat 1500 nu este un secret,pretul initial a fost de 2000,am negociat la telefon 1600 si la fata locului am dat 1500.o luam si cu 1300 daca insistam mai mult.
masina are urmatoarele probleme la prima vedere:
-bara fata este sparta in partea de jos.stiu un tip in braila care repara(lipeste cu acelasi material)am vazut bari mult mai rau reparate.
-cu masina nu se poate circula,nu trage deloc.probabil dpf-ul este terminat(am incercat acum ceva timp la un 159 cu aceleasi probleme o regenerare dpf fara success)
-galleria de admisie are tija dintre flapsuri scoasa sau sarita.sa cumpar alta nu pot acum.o dau jos sa o curat si sa scot flapsurile.
in locul lor pun dopuri de aluminiu sau sudez.
-pe langa 2 injectoare scapa compresie.trebuie scoase si pus saibe noi.
-pe partea de suspensie nu imi bat capul ca am noua pe cealalta.sigur transfer bilstein b6.
-interiorul este foarte murdar,mai ales mocheta.am una aproape noua.pielea de pe scaunul soferului este descusuta(boala lor)dar se repara.
-estetic arata bine cu exceptia catorva zgarieturi.important este ca nu are rugina.
am cumparat:
-kit de distributie curea+role oem si pompa hepu
-kit accesorii skf(curea+role)
-ulei cutie de viteza tutela
-ulei servo tutela
-antigel paraflu
-filtru aer,polen,motorina,ulei
-placute frana fata/spate discuri de frana am brembo pe cealalta.
-bielete antiruliu fata/spate
-sa vad cu uleiul,cred ca merg pe agip fara dpf
cum spunea si Lucian o sa pun evacuare de euro3,sigur dpf-ul este terminat(o sa incerc si regenerare fortata),sa vad unde gasesc una cu imprumut pana trec rar-ul(am programare pe 6 septembrie) dupa care scot filtrul din dpf si il montez pe masina.macar sa fie fizic la locul lui.
ramane softul(astept un raspuns),in functie de pret modific softul de pe ecu sau cumpar un alt ecu+cb+chei euro3 si il schimb cu cel de pe celalalt gt,deja are egr off si resoftat.
as dezmembra celalat gt si as lua tot de pe el dar nu am unde sa il tin,in parcare nu pot.
distributia vreau sa o schimb eu.daca nu ma descurc il chem pe comanr.