Freccia Quote:
andreiblitz Quote:
Momentul ala cand iti gasesti masina parcata altfel decat ai lasat-o..
Detaliaza.
Aveam de gand sa schimb azi rotile de iarna cu cele de vara si cand am coborat la masina...Supriza!!
Azi dimineata, ora 4:30 dupa cum am gasit in instintarea lasata de politie in parbriz, a intrat unul(beat) in acel Audi Q5. Q5-ul mai departe in Mercedesul negru, asta la randul lui in Ka si s-a ajuns si la masinile mele. A mea personala mi-a urcat-o pe bordura, eu nu am parcat-o asa. Ultimele doua din acest lant sunt ale mele, cea albastra e proprietate personala iar Peugeotul gri e masina de firma.
N-am absolut nici o dauna majora la niciuna dintre ele, atata ca la Mercedes nu sunt sigur daca grila din bara fata, dintre proiectoare, a avut de suferit acum sau asa a fost. Si mi-e crapata bara intr-un loc pe o portiune de aprox. 2cm, chestie care iar nu stiu daca e de acum sau asa a fost. Nu stiu pentru ca mi-am luat masina si n-am acordat nicio atentie detaliilor, oricum e zgariata in mai multe locuri, o prinde rugina pe la aripile din spate s.a.m.d.
N-am mai schimbat rotiile de iarna pentru ca a trebuit sa merg la politie. Din cauza ploii nu am inteles nimic din insintarea lasata de politie sub stergator si, pentru masina de firma, a trebuit sa sun imediat la firma de inchiriere si sa le dau detalii.
Maine oricum am programare la Peugeot, si pentru a mea o sa trec tot maine la un service sa se uite ce si cum.
Ca sa fiu sincer, as profita putin de asigurarea vinovatului, si anume : as schimba bara fata(e plina de chit, dar acum s-a si crapat) as schimba si becul xenon de pe stanga(de multe ori trebuie sa aprind-sting luminile de vreo 3 ori pana sa functioneze), capacul din bara spate era lipsa dar se putea la fel de bine si sa pice din cauza impactului.
O sa vad maine ce pot rezolva.
In alta ordine de idei, am avut noroc.