Salutare,
Tot ce pot sa te sfatuiesc este sa mergi personal. Si, eventual, daca nu te pricepi foarte bine la masini, un mecanic sau un cunoscut care se pricepe cat de cat. De ce spun asta? Pt ca eu tocmai sunt proaspat posesor de Brera de vreo 2 saptamani. Am trimis pe cineva sa o ia din Germania, a fost luata de la Dealer (neamt, nu turc sau alte cele), ba chiar era masina unuia care lucra acolo la service. Adica te-ai astepta ca masina sa fie in regula cat de cat. Ei bine, am observat ca mergea destul de ciudat, parca nu tragea - asta la prima plimbare cu ea. AM comandat filtre+ulei pt a-i face schimbul si cand au venit si am dus-o in service... Surpriza! Filtrul de aer nu cred ca a fost schimbat din 2011! Filtrul de pe ea arata jalnic cu data fabricatiei 2011. Atasat niste poze... Cand am vazut asa ceva, am comandat kit de distributie si pompa de apa plus curea accesorii, alternator si rolele aferente. Cand sa se faca distributia se observa ca vestita curea era rupta - putin, se vede si in poze insa nu e tocmai ceea ce ti-ai dori. AM mai schimbat si o bascula care troncanea si cam atat. Masinuta acum merge super, de 100 de ori mai bine ca atunci cand am luat-o, insa nu ma asteptam la asa ceva. Bonus, am schimbat si arcurile pe spate pt ca unul era rupt, dar asta nu mi se pare ceva de speriat... In rest, in urma verificarilor masinuta este acum in perfecta stare de functionare! Norocul meu e ca din Germania a venit pe platforma.... Daca venea pe roti cine stie ce se putea intampla... Nu spun ca iti poti da seama de distributie de acolo dar macar iti faci o idee de ansamblu de cum arata masina...
In rest, mult succes si iti urez sa fii un posesor fericit si sa te bucuri de masinuta pe care o vei lua!
PS: nu vreau sa te sperii insa doar impartasesc din experienta mea cu speranta ca nu va mai trece nimeni prin ea