De ceva timp doream un topic pe secțiunea 166 cu motorizarea fiecaruia ,în Constanta nu sunt prea multe Alfa Romeo 166 si majoritatea sunt pe motorina ,aici pe forum a vazut ca sunt destule si pe benzina si o parte din ele au instalatie gpl.
Eu am motorul de 2.0 TS din anul 2000,varianta de 155 cp ,euro 2 ,cutia este in 5 trepte ,avand instalatie GPL imi permit sa merg mai mult cu ea decat daca ar fi fost doar pe benzina,daca instalatia gpl este reglata bine,este o diferenta foarte mica in mers intre benzina si gpl, la mine a fost setata de la inceput ca la 5000 ture sa treacă pe benzină , asta înseamna pe autostradă 160 km/ora ,dacă vreau mai mult, trece singura pe benzina.
Motorul 2.0 TS nu este pentru pretentiosi ,ofera ceva sportivitate daca te dai la masină dar nu de ajuns sa te bage in scaun, imi place sunetul scos de masina cand o accelerez , da o impresia ca merg cu masina mai sportiv decat in realitate.
Ce imi place ca este spatiu de lucru suficient pe langa motor ,spre deosebire de alte motorizari mai inghesuite.
Partea buna a motorizarii 2.0 TS este ca o sa tina cauciucurile si planetarele mai mult decat la motoarele mai sportive ,asigurarea si impozitul mai mic.
|