Salutare, după mai bine de un an și jumătate de la ultima postare cred ca e cam cazul sa fac un update. 159-le a ajuns la 251k km, însemnând 53 k km de când e la mine, si pot spune ca sunt mai mult decât mulțumit.
Pe partea mecanica in ultimul an și jumătate nu am avut absolut nici o problemă, doar schimburi de ulei și filtre. Ultimele doua schimburi am mers pe Ravenol 5w30 Vmp, ulei f bun și la un preț decent, se pare ca ii place și Dpf-ului, regenerarile se fac la intervale de aprox 500 și ceva de km.
Singurele chestii care le-am schimbat la mașină au fost acele tendoane de la ușile de pe partea stanga a mașinii ( începeau sa pocnească) și senzorul de temperatura exterioara ( avea momente când arata ce tot aiurea temperatura), piesele le-am schimbat cu altele oem.
Primavara asta mașina a primit și un set de folii, era absoluta nevoie la o mașină neagra și interior negru, sa zicem ca se încălzea enorm de mult.
Anul trecut am fost cu alfa in concediu in Croația, anul asta în Grecia, încă odată mașina și-a făcut treaba fără nici o durere de cap, asa cum știm cu toții este o mașină perfecta pentru drum lung, o adevărată plăcere.
Ca planuri pentru următoarea perioada ar fi un parbriz nou ( drumurile noastre mioritice au lăsat urme) și un set nou de cauciucuri pt primăvara. În principiu m-am hotărât la Falken Azenis Fk 510, un compromis f bun între calitate și preț. Drumuri bune.
Trimis de pe al meu LG-H870 folosind Tapatalk