Imi cer scuze ca am facut un topic nou, am cautat pe aici acest subiect dar nu am gasit ceva relevant si util mie. Incepe povestea in felul urmator: am mers cu masina la servis deoarece se aude o bataie enervanta pe partea stanga spate ( doar la gropi), au ridicat masina pe elevator, au invartit tipii de roti, au verificat ei pe acolo, au confirmar problema cu bataia si inca o " surpriza" : in timp ce invarteau rotiile au gasit un " huruit" la cutia de viteza. Dupa privirea mecanicului am inteles ca nu e de bine! Am revenit la sfatul acestora si au schimbat uleiul din cutie. Uleiul era cam negru. Dar tot " huruie" cutia. In mers totul este ok, nu se aude nimic dubios sau deranjant din punctul meu de vedere decat un tiuit foarte fin cat timp stau cu pedala de acceleratie apasata. Am fost atentionata ca are uzura cutia de viteze si candva va pica
. Intrebarea mea pentru voi cei cunoscatori : ce imi puteti recomanda? Sa ma orientez deja inspre cumpararea unei cutii de viteza? De unde as putea cumpara ( daca se gaseste pana in 1200€ noua) sau de pe dezmembrari? Sunt intr-o ceata totala! Repet masina schimba ireprosabil, in mers nu se aude nimic decat ridicata pe elevator pe liber . Ce sa fac??