nae Quote:
exemplul cu F-22`ul inconjurat de vapori intr-o manevra de zbor a fost "ma asteptam la mai mult de la tine"
Isi pierde timpul, energia si ignora tot ce ne afecteaza individual/colectiv, chiar situatii in care oamenii au cu adevarat nevoie de ajutor.and we need it more than ever
Inteleg ca teoria conspiratiei va face sa va simtiti importanti, speciali si in control.
Dar asta e o mizerie, e lasitate
- in clipurile de pe youtube, in poza ce am postat-o aici pe acest topic, nu e vorba de avioane inconjurate de vapori. Nu poti compara viteza la care se inconjoara F-22-ul de vapori, cu viteza unui avion comercial, sau de pasageri. Se pot observa multe alte avioane, care zboara fara "urme de condens" cum le numiti voi.
- tocmai ca nu vreau sa ignor ceea ce ma inconjoara iar subtantele astea, fac parte din viata mea de zi cu zi. Care situatii cunosti tu cand oamenii chiar au avut nevoie, ca am ignorat. Stii tu oare ca eu particip la donatii pentru saracii din Germania ? Ca ofer imbracaminte, jucarii, incaltaminte si altele, pentru cei care nu sunt de aceiasi natie cu mine, dar totusi au nevoie ? Sunt convins ca nu stiai asta. Sunt convins ca nu stiai de cazul unui coleg alfist, care a avut nevoie de putin ajutor. Hai sa nu discutam despre astea, e prea mult pentru tine.
- atricolul acela, era intradevar interesant dar ma distrase putin , pentru ca eu nu despre asta vorbeam ci despre otravirea noastra cu buna stiinta (a fost prezentat in al 3-lea clip)
- lasitate ? In ce sens ? In sensul ca nu ai cu cine iesi sa protestezi impotriva astora ? Oricum, protestele nu ar ajuta la nimic.
ibiza Quote:
Hai ca nu e asa greu cu teoriile astea costipative:
1. Cum poti tine un secret cand lucreaza sute de mii de oameni in industria aeronautica si industria care aprovizioneaza cu asemenea chimicale?
In al 3-lea clip ce l-am prezentat pe topicul sters recent, erau marturii in fata curtii de judecata, a unor oameni gen : piloti, medici, fizicieni, meteorologi, etc.
Tocmai, nu mai este un secret dar media controlata de "ei" , ne obliga sa credem altceva.
yux_mm Quote:
Hai ca m-am trezit si eu acum. Eu gasesc foarte important sa invatam atunci cand mergem la scoala si atunci cand crestem mari, si mai uitam din lucruri, sa deschidem cartea de fizica si sa ne reamintim chestii uitate.
Internetul e o sursa buna de informare .....
Cum iti explici atunci faptul ca, in aceiasi zi, cam la aceiasi ora, zboara in aceiasi directie doua avioane, aproximativ la aceiasi altitudine. Unul dintre ele creaza condens, celalalt nu ? Sau alt caz vazut de mine: un avion zbura la o anumita altitudine cu ditamai dara de "condens", apoi brusc nu a mai lasat urme. Rspunurile astea, tot din cartile alea de fizica le gasesti ?
Oricum, am incheiat aici cu aceste "fenomene paranormale".
Ex. Alfa 159 SW 1,9 Jtdm 16v Ti
Ex.Alfa 159 SW 1;9 JTDM 16v 150+ ps rosie
Ex. Alfa 156 SW 1,9 JTD 8v 140 ps