bilutza931 Quote:
Buna dimineața, am 37 ani.
Daca a fost o aluzie, mi-am însușit critica si am completat la profil, dar nu stiu de ce nu arata.
Haha, cred ca a fost doar o coincidenta de nume
, a mai postat cineva inainte ta( user: aandreiw).
Dar ca sa-ti raspund la "o mie-doua de euro", pot sa-ti spun asa. La pretul asta si kilometrii astia(210 000, fie ei reali sau ireali), sigur masina troncane cel putin pe o parte.
Deci, daca ai fi ca mine o sa afli problema si o sa vrei sa o rezolvi:
- brat suspensie superior ~ 750RON ( unu cat de cat OK, nu cel mai bun - eu am pus TRW de pe epiesa)
- brat suspensie superior ~ 300 RON ( la fel ca cel de mai sus, cat de cat OK - tot TRW, tot de pe epiesa. )
- bieleta antirului, ca probabil are joc si na. ~ 50 de lei ( tot TRW de pe epiesa)
Eu am schimbat si stanga si dreapta - pac 2100 RON.
Dupa, o sa vrei mai mult ca sigur sa pui si tu niste placute mai de doamne ajuta poate chiar si niste discuri, ca alea sunt lesinate rau de pe masina, pentru ca te gandesti la siguranta ta, nu?
- placute frana fata ~ 170 RON TEXTAR
- placute frana spate ~ 150 RON TEXTAR
- discuri spate ~ 100 RON X2 TRW ( am fost calic aici )
- discuri fata ~ 300 RON X2 Brembo ( pe fata nu te joci )
Si asa am mai pus-o de 1100 RON.
Cu pasi rapizi si fara sa fi mentionat inca de filtre si distributie am ajuns la 3200. ( Nu mai pare asa departe mia aia? )
Revizie:
- aici ai punctat bine ca mai mult de 500 RON nu poate fi, numai ca nu-ti recomand cele mai ieftine produse, pt ca-ti bati joc de masina ta, nu a altuia.
Distributie:
- ai fost foarte generos aici cu 1000 RON. Distributia in sine cred ca e vreo 500 ( cu rola si curea ) dar te costa multicel manopera, tocmai de aceea daca tot i-o faci iti recomand sa arunci o privire si pe la admisie sa vezi de supapele SWIRL, sa fie la locul lor si sa nu dea semne ca vor sa o ia la fuga prin motor, ca ai pus-o dupa aia.
Deci aici sa zicem ca ai nimerit iar.
Am ajuns cu totalul la 4700 RON.
La cutia automata nu ma pricep, nu stiu ce preturi implica.
Ce s-a schimbat pana acuma sa zicem ca sunt lucrurile de bun simt si ca nu mai are alte probleme.
Am atasat si o poza cu una din cumparaturile de anu' trecut de pe epiesa.ro facute pt masina mea, una din multe altele.
Poate ca pretul sa fie mai mic daca cunosti diverse persoane care te pot ajuta cu ceva discount-uri
Sper ca te-am lamurit cu aceste perle 159 la preturi foarte mici. Nici in GERMANIA nu sunt preturi asa mici ca in Romania. Oare de ce?