tzzivii Quote:
Poate ne povesteste insusi detinatorul.
Salutare tuturor...celor carcotasi cat si celor mai putin carcotasi.
Multumesc tzzivii, din greseala am vazut img postata de tine si de asta tin sa-ti multumesc, altfel nu-mi sarea in ochi.
Masina din anuntul respectiv este masina mea personala de care am avut grija si la care tin foarte mult. Ca si om sunt foarte ok si pot sta la povesti pana maine daca am cu cine...nu exista nr de BG pe fata si nr de RO pe spate, sunt poze facute mai noi in care apar numerele de BG, e foarte simplu, haideti totusi sa lasam "romanismele" deoparte si sa nu mai avem impresia ca toata lumea vrea sa ne fure.
Si o mica poveste despre masina:
Caut de ceva vreme o Brera cum trebuie, insa negasind una la vremea respectiva am optat ptr. acest 159 pe care l-am cumparat din Bucuresti in 02.05 2016 (a doua zi de pasti) din cauza anului foarte bun (vedeti la capatul discursului). Dupa achizitie am fost nevoit sa o inmatriculez pe BG deoarece inmatricularea pe RO era 1310 euro, de unde si nr de BG din poze. Dupa cateva luni de mers cu frica ce-i drept cu nr. de BG am fost foarte bucuros cand am primit vestea ca taxa de mediu nu mai exista...asa ca pe 03.02.2017 masinuta a primit binemeritatele nr. RO.
Daca in anunt scrie 2010 inseamna ca ceva la ea e 2010...oare ce o fi? Cum Dumnezeu sa poti pacali pe cineva in 2017 ca masina este alt an decat cel scris pe carte.
Si acum sa stabilesc neclaritatile celor interesati care au vb cu mine si carora le-am raspuns civilizat cat si carcotasilor care vor sa ciupeasca din pret si sa cumpere masina la bani de nimic.
Masina are anul de fabricatie 12.2007 si anul primei inmatriculari 23.03.2010, de unde si anul care apare in anunt. Pentru mine acesta din urma este esential deoarece aici difera pretul unei masini rulate din 2007-2008 si a uneia rulate din 2010, chiar daca sunt multi carcotasi ptr. care acest lucru nu conteaza.
Nu toti cetatenii acestei tari vor sa traga teapa...si pana la urma daca esti interesat de o masina vii sa te convingi chiar daca cheltui 100-200 ron pe drum.
Tin sa mentionez ca masina nu se grabeste sa plece de la mine intrucat asteapta cadou din partea mea niste jante de 18 si unele mici shimbari, o sa mai astepte Brera, oricum sunt doar 2 in tara de vanzare
.
Asa ca dragii mei sper ca am lamurit aceasta nelamurire si ptr cei interesati ii astept cu un tel nu cu msg pe OLX sau orice alt site de vanzari auto. Vin cu noi poze cu nr de RO sa dispara incertitudinea asta cu BG vs RO.
PS daca nu o sa va placa masina va platesc eu drumul.
O seara frumoasa va doresc