ii felicit pe Auto Italia pentru exercitiul de imagine cu politia Ilfov.
ce ma deranjeaza pe mine ca fost cumparator de AR159 noua, dar improbabil cumparator de AR Giulia noua, sunt lucrurile de baza:
- site-ul
http://www.alfaromeo.ro/ s-a miscat lent ieri cand am intrat prima oara dupa ceva timp, am si verificat ca am crezut ca-s pe dial-up. nu eram.
azi vad ca e un pic mai sprinten, probabil si-a descarcat jumatate de site la mine, la prima rulare.
- informatii despre Giulia ? pe paginile principale doar QV, nimic despre celelalte motorizari si nimic despre restul de optiuni si sisteme care vin pe masina sau pot fi comandate ca optionale. initial, ai senzatia ca doar QV exista!
informatii despre ce inseamna FCB, AEB, LDW, IBS si restul armatei de acronime am gasit la... stirea despre parteneriatul cu politia Ilfov.
daca ma uit la concurenta, multe optionale sunt descrise amanuntit, cu poze etc sa ai macar o idee ce alegi cand configurezi o masina.
- esti oarecum salvat de lista de preturi (unde vezi intr-adevar lista de optionale si ce vine standard pe fiecare nivel de echipare cu descrieri mai scurte decat in stirea amintita mai sus), lista care e insa neactualizata, sunt preturile valabile pana la 31 ian, suntem in 12 februarie. aceeasi lista in formatul si grafica de la 159. looks old. 10-15 years old. configurator pe site ? da, pe alte site-uri, la alte marci, nu pe alfaromeo.ro
suntem in fucking 2017! dap, stiu, sa merg la showroom, sa fac un test. dar pana la test, unde citesc si eu ce face Forward Collision Warning si intre ce viteze functioneaza ? dar Integrated Brake System (IBS) ce mare smecherie e ? poze la toate chestiile posibile, video-uri ca suntem in 2017 si vreau sa vad, vreau sa ajung la informatie repede !!! unde ma incarc emotional
inainte de test drive ?
am gasit in final si brosura de pe
http://www.autoitalia.ro (site-ul asta e cringe rau de tot - the '90 called!) unde am ajuns pur intamplator pentru ca am vazut oferta de la AR Giulia
pentru persoane juridice
noah, ce inspirat am fost sa zic "hai totusi sa vad care e treaba si la persoane juridice".
brosura care arata in sfarsit ca ceva contemporan. bun! a mai salvat din impresia initiala. totusi nu putea fi ascunsa mai in strafundurile internetului ? adica, asa, am ajuns la ea totusi din 4 click-uri...
altfel, cu asemenea abordare vrea AR sa vanda masini de
35-45k in 2017 ? au trecut 4 luni de la lansare totusi, nu cred ca mai exista o scuza din capitolul "timp"
ca o comparatie cu Skoda si Mazda pe unde am trecut anul trecut si am sapat mai adanc, AR e mult in spate pe zona de online, canal de comunicare important pentru clientii pe care cred eu ca AR ii targheteaza - clienti din clasa de mijloc atat financiar cat si ca educational.
de site-urile BMW/Audi nu mai zic (ups, am pronuntat BMW, sa vezi ce dislike-uri imi iau!)
/end rant