alfetta Quote:
nu e de la soft care a fost facut la 100 000 km ; cati are acum masina ? daca nu pleci cu scart de la semafor , nu are ce sa se strice.
daca totusi vrei altceva , iluzoriu / tibi avea pus un ambreiaj mai altfel pe 156 cu aceeasi motorizare , da-i un mesaj.
Are 165000 km si nu plec cu scart de la semafor, dar am cumparat un kit de ambreiaj + volanta de la Valeo care sunt acum montate pe masina (cel vechi a inceput sa patineze) si dupa 2000 km am vibratii in masina cand accelerez mai serios intre 2000 si 2500 de ture in treptele 4,5 si 6, iar in treapta a 3-a intre 1600-2000 rpm plus zgomotul specific de volanta moarta atunci cand opresc motorul.
Momentan voi duce volanta cea noua in garantie , fiind achizitionata de la Autoalbina si de acceea am cerut ajutorul vostru pentru ca am crezut ca au trecut si altii prin asta si poate ati gasit voi o solutie.
tzzivii Quote:
Pe bune nu tine? Shock!!!
Nu tine la cei care au soft-ul prost facut, sau care cred ca au lamborghini cu remap.
tzzivii Quote:
Pai nu atunci, nu vorbim de 1.9 resoftat. Vorbim de 1.9 modificat si cu soft, alta mancare de peste.
Vezi ca sunt baietii la atix racing solutions, langa brasov.
La mine nu sunt modificari de putere decat softul care din ce stiu este facut de Tibi (Iluzoriu) si este ceva light. Pe cei de la Atix Racing i-am sunat si mi-au zis ca ambreiajele de 159 motor 1.9 sunt singurele pe care nu le intaresc ,,fiind slabe si prost facute''
si mi-au recomandat un atelier din Bacau , care i-am contactat si voi duce maine volanta veche (originala) pentru a o reconditiona. Mi-au zis ca ei nu intaresc ambreiaje dar le reconditioneaza si le fac ca noi, iar pretul pentru reconditioarea volantei vechi fiind 150 euro plus ca imi ofera garantie 6 luni.
Mi se pare asta ca fiind singura solutie viabila in conditiile in care nu vreau sa mai dau banii pe inca o volanta proasta de noua. Daca aveti alte solutii/idei va rog sa le scrieti.