Salutare, acum o luna si ceva mi-am cumparat o Alfa 147 1.9JTDm 8V din 2007 si am primit la ea 3 chei:
una cu 3 butoane, una la fel de mare dr fara nici un buton si una rosie mai mica( de service cred).
La cea cu 3 butone i-i lipsea sertarasul care tine bateria asa ca nu am putut verifica inchiderea din telecomanda, doar cu cheia in butuc.
De curand am cumparat o carcasa pt cheie de la care am luat acel sertaras si l-am pus la cheia originala, am pus o baterie noua cr2032 dar din pacate se pare ca nu functioneaza cand apas pe butoane. M-am asigurat 100% ca se face contactul corect intre baterie si placa, am inversat si polaritatea si tot nimic.
Butoanele de pe placa nu sunt dezlipite sau rupte ca in majoritatea cazurilor care am vazut pe net, placa arata foarte bine este curata.
Stie cineva ce ar trebui sa verific prima data? Exista vreo sincronizare ceva? Vreun fir, mufa, siguranta, antena ceva?
Mentionez ca masina are alarma din fabrica insa nu stiu cum as putea sa o verific.
Pe net am vazut ca mai toata lumea spunea ca are un led pe telecomanda, eu nu am, este posibil sa nu fie cheile originale?
Masina ar fi putut iesi din fabrica cu o cheie fara butoane si doar una cu butoane?
Am cablu de tester si fiatecuscan doar ca nu stiu ce sa verific legat de aceasta problema