Va salut !
Sunt nou pe forum,nu am avut niciodata o Alfa,desi mereu le-am admirat
Doresc sa cumpar o a doua masina in familie,o voi conduce si eu si sotia.
Am tot oscilat intre Mito si Giulietta,insa dat fiind faptul ca este o diferenta semnificativa de pret,daca ne raportam la acelasi an/motor/dotari,ne-am decis sa mergem pe un Mito.
Am gasit pe olx un Mito din 2011,1.4 MA 155 cai ,varianta de echipare foarte bogata,practic in afara de scaune incalzite,piele si navigatie,are de toate.
Zice-se ca ar avea 94.000 km,adusa din Olanda acum 2 luni,schimbate discuri,distributie,filtre si ulei + anvelope de iarna noi.Anvelopele si discurile se vad,am fost astazi si am vizionat masina.Propietarul sustine ca are facturi la toate piesele schimbate,insa sunt in contabilitate...dar pe poate solicita,daca e cazul.
As vrea cateva pareri ,in special de la 2-3 posesori ai acestui motor,dar nu numai...daca sunt si alte persoane care detin informatii verificate.Am tot cautat pe net daca-s probleme cu acest motor(cum sunt cu cele de VAG de 1.2 si 1.4 tsi si chiar si la 1.6 thp la Peugeot) insa nu am gasit nimic care sa ma sperie.
Am intrat chiar si pe niste site-uri de afara,unde am gasit pareri pozitive,in mare masura.
Deci,merita sa cumpar aceasta masina,cu acest motor ? Sunt ceva probleme majore care sa-mi fi scapat cand am cautat pe net ?
La reprezentanta sunt sanse sa-mi confirme numarul km ?
Pretul masinii este 6200 euro,pret final.