Valak Quote:
Multi sunt surprinsi de faptul ca tocmai imigrantii l-au votat masiv pe Trump, toti hispanicii au fost de partea lui, desi omul i-a tot dat inainte in timpul campaniei cu zidul si cu politica lui agresiva impotriva imigrantilor. Sunt surprinsi degeaba, fiindca orice mexican cinstit care a ajuns in State si le tunde alora peluzele sau le curata piscinele, isi doreste sa se mai termine dracului o data cu toti mexicanii care vin peste el si ii fac concurenta. Da' sa mai stea si in tara lor. Cam asa cred ca au stat lucrurile si cu Brexit-ul.
Aici nu prea ai dreptate, Trump a avut doar 29% din Latino vote si a stat si mai rau la populatia de culoare, mai ales datorita 'endorsementului' primit de la KKK.
https://www.theguardian.com/us-news/201 ... exit-polls" onclick="window.open(this.href);return false;
Cred ca succesul a avut aceeasi reteta ca si la Brexit, faptul ca taxpayerul de rand a trebuit sa plateasca nota de plata ptr elita financiara in 2008, cand cei vinovati au plecat acasa cu valizele pline de bonusuri se iarta greu. Un vot anti-establishment mai degraba decat unul politic. Si habar n-am cum judeca electoratul american, dar eu daca as fi votat, vazand parada de pitzipoance kardashience transformate in somitati politice peste noapte si joint eventurile cu un candidat presidential din ultimele zile as fi trecut imediat in Trump camp, just for a good reality check.
Acum nu e totul doom and gloom, campania electorala e una, ce urmeaza dupa e altceva. Clar nu vor fi nici un fel de deportari si zidul ala nu e fezabil dpv economic asa ca e business as usual.