mishu87 Quote:
Vezi ca asta cu minutele internaționale nu prea are treaba cu roamingul. Poți avea minute internaționale nelimitat si nici un minut in roaming. Ei asa tare se bat in piept ca iti dau minute internaționale, dar aia inseamna ca poți suna in tari străine gratis, cand ai ieșit din țara intri pe roaming si aia e altceva, muți dau minute internaționale pe fix, lucru care mi se pare complet inutil.
Sent from my iPhone using Tapatalk
da, posibil sa ai dreptate.
o sa verific de marti, ca o sa ajung in tara.
ceea ce ma frapat pe mine e politica iphone de a costrange utilizatorul la maxim
in afara de faza cu mufa care din ce se preconizeaza pe net e o alta gaselnita sa te taxeze mai e si altceva ce ei au cam uitat sa specifice.
cand iei telefonul inclusiv de la apple store, tip de 6 luni de zile telefonul va fi codat pe reteaua care ai folosit o prima. deci daca primul si introdus este vodafone romania, timp de 6 luni vei folosi doar acea retea. daca vrei vodafone uk sau germania sau orice alta tara tre sa platesti pentru decodare. asta iar ma enervat. politica lor de rahat...
app. tipul de la shop ul unde am cumparat eu telefonul sta la o casa de mine. deja ne cunoastem.... in discutiile care le am avut cu el cand am cumparat telefonul a intrebat si dc nu ma lasa sa iau telefonul cu cash si fara abonament. vroiam doar asigurare. si altele.... pretul telefonului fiind de 340 (initial) si restul abonament. eh, el zice ca pretul ala de 340 e pretul real al telefonului care e platit de firma respectiva catre apple. cu atat a venit telefonul ala. restul e adaos.... deci inclusiv la apple store, pretul de vanzare e aproape dublu. asa profit sa ai de la o tampenie de telefon.... cam asta cred ca e politica apple acum fata de utilizatori. oare samsung cu cat vand terminalele lor? chiar sunt curios...