tudyniuz Quote:
Din postarile tale se deduce ca ai anumite pasiuni auto, insa nu cred ca masina asta e ce iti trebuie tie. In primul rand e o berlina, si nu e o berlina de la BMW cu tractiune spate si 500cp. E grea, deloc agila pe circuit si inceata comparativ cu masinile pe care le tot amintesti. Nu e un hot hatch si orice i-ai face, nu va fi la fel de buna pentru asa ceva.
Eu cred ca o folosesti gresit si in timp te vei simti dezamagit de ea, doar incerci deja sa scapi de ea cautand ceva ce ti se potriveste. Dupa parerea mea, asta e o masina GT, care se aseaza la drum lung, e confortabila, mananca km de sosea si te face sa te bucuri de condus. Insa daca o duci la extrem, adica pe un circuit, nu e la ea acasa. Ca e o masina cu valente sportive e una, dar nu e de circuit. Eu chiar ti-as recomanda sa te orientezi spre ceva mai pe placul tau, un hot hatch maybe, Megane RS, Focus ST sau poate chiar o Giulietta QV. Dar cu 159 o sa vezi in timp ca nu e ce iti trebuie.
Desigur, daca iti permiti, poti avea si un hot hatch si o berlina precum 159, avand o masina pentru fiecare ocazie. Dar asa cum ti-au spus si colegii in paginile anterioare, pe cat de rara e o masina cu motorizarea ta, nu e cea mai echilibrata pentru caroseria si destinatia lui 159. Iar destinatia masinii asteia 100% nu e circuitul, oricat vei incerca asta.
Este parerea ta, ma bucur ca ai una! Faptul ca as putea ajunge cu ea de 2-3 ori pe an pe un circuit, oricare ar fi el nu inseamna ca gata, am facut-o masina de competitie!
In alta ordine de idei..cu ce masini amintesc nici nu a fost vorba de o comparatie-cele doua S2000 nu au venit decat sa incerce sa bata recordul circuitului, Megane ul RS a fost pe gume normale, deci, probabil cu alte gume, alta era discutia!(iti pot garanta ca omul a tras de masina..a '' reusit'' sa iasa de pe asfalt de-a latul, mai mai sa se rastoarne, deci nu cred ca mergea la plimbare-participa si la VTM cu un Renault Twingo si la ROTAC cu Megane-ul RS)!Ca in orice alte imprejurari nu se pot compara una cu cealalta, sunt total de acord!)
Tipul cu BMW ul V8..sau 540i ce o fi fost..a tras de masina cat a putut!
Orice alte comentarii legate de subiect..nu isi au rostul! Incep sa cred ca am probleme in ceea ce priveste modul in care ma exprim..sau unii dintre voi nu intelegeti esenta!
Atasez si ''fisa'' cu timpii cronometrati ai participantilor(am editat numele meu, sper sa nu creeze alte discutii!) Circuitul limiteaza foarte mult masini rapide, cumva egalizeaza performantele!