Salutare dragi fani si detinatori alfa.sunt nou,desi nu sunt atat de sigur daca acest mesaj ajunge acolo unde imi doresc,sunt detinator la a 3-a alfa deja si nu ma opresc aici,bn bn,poate va puneti intrebarea dc nu le-am tinut daca imi plac atat de mult,prima a fost un 156ts.16v.120cv.frt durabila si rezistenta,pana cand ghinionul a fost sa imi iasa o curba in cale la 140km/h si sa se aleaga praful de ea si de mn o saptamana in spital.
Nu mam lasat,si am optat pentru una mai spatioasa fiind 166.2.4jtd.si cu aceasta am avut marele ghinion sa sar de pe un dig circa 5-6m inaltime intr-o parcela de grau.a cazut pe roti,am crezut ca e praf,am coborat jos destul de incostient si speriat si surpriza.nimik.nu sa spart si nu sa rupt nimic.am traso de acolo cu un tractor si am plecat acasa la fel cum am venit,inca intr-o zi am vazut ceva sarme la cauciucuri in partea interioara,in special pe fața,nu am dat importanta dc si le-am schimbat,insa mi-am dat seama ca printesa mea mananca cauciucurile mai repede decat beau eu berea.barele stabilisatoare,bucse,etc.facute praf.mam lipsit considerand ca nu merita investitia,dupa scurt timp mam indragostit din nou de 156 dar de data asta un 2.4jtd din 2002.aproape toate dotarile mai putin cutie automata si xenoane..
Insa vb Romaneasca"""""la omul sarac nici boii nu trag""""fara martor de bord nimic,ma lasat supapele si dus a fost motorul,..aici am vrut sa ajung.nu mai are nici acte...acum imi fuge ochii toata ziua pe net duoa alt 156 tot jtd.2000-2001 pe aici pentru ca sa o pot modifica dupa bunul plac,interior,exterior,etc.intrebarea mea pentru cine ma poate ajuta cu o informatie este...:""""'POT SCHIMBA PILOTUL AUTOMAT,VOLAN CU COMENZI,INCHIDEREA CENTRALIZATA DIN CHEIE,SI COMENZILE DIGITALE DE LA A.C. """' la una mai veche? Cum am specificat in jur de 2 ani mai batrana aceea care urmeaza sa o achizitionez neavand?restul am costatat deja,radio,scaune,mici accesorii,....va multumesc si astept sa-mi raspunda cineva...multumesc din nou fanilor alfa.
Attachments: |
received_883244311819612.jpeg [ 172.35 KiB | Viewed 2843 times ]
|
|