Buna ziua,
Am dus masina, au facut impresionanta lista cu ce anume trebuie reparat inainte de vopsit si am ales culoarea (mai multe detalii ... o poza va face cat o mie de cuvinte, deci saptamana care vine, revin cu poze cu after).
Am ales sa fie vopsita cu aceasi nuanta de rosu, cu o idee mai inchisa la culoarea dar perlata
Intradevar, fiind vopsita cap coada e normal sa iasa identic peste tot, si daca o sa mai vopsesc un element o sa iasa identic deoarece ei nu folosesc aceasi vopsea ca si cei de la Alfa Romeo.
Am vorbit cu cei de la service sa imi faca si:
- revizie auto (inlocuit ulei, filtre si ce mai trebuie) - 500 lei (daca e mai mult ma vor anunta maine)
- sa imi schimbe distributia (cu pompa apa si mai trebuie) - 1200 lei (daca e mai mult ma vor anunta maine)
- daca mai gasesc probleme ma vor anunta cu alte costuri
- montaj faruri noi (ma vor anunta mai de cost)
- montaj semnalizari noi (ma vor anunta mai de cost)
Pana acum cheltuieli :
- tinichigerie + vopsit : 5150 lei
- distributie : 1200 lei
- revizie : 500 lei
- eleron : 750 lei
- motoras stergatoare (150 lei)
- lame stergatoare (100 lei)
- motoras stergatoare fara brate (100 lei) - nu era bun...
- semnalizare dreapta/stanga : 60 lei
- stop spate dreapta (100 lei)
- faruri noi (1200 lei)
- 4 cauciucuri (600 lei sh) (la final o sa iau cauciucuri noi....)
- parbriz nou (600 lei)
- restul costurilor necunoscute
10.510 lei (fara montaj faruri, eleron, vopsit eleron, semnalizari si alte posibile interventii asupra unor posibile probleme gasite la partea mecanica in timpul dezmembrarii masinii pentru vopsit).
Cat am dat pe masina si cat voi baga in ea sper sa ma incadrez in 6.000 euro
Inca o intrebare, ce ziceti sa imi vopsesc jantele ? (mi-au cerut 200 lei de vopsit per janta, adica 800 lei ..) E mult sau e ok?
Saptamana asta incep orele de condus, sper sa ma programeze cat mai repede la examen cu politia sa ma plimb cu bijuteria mea.
O zi buna baieti !
Alfa Romeo GT 1.8 TS (2007)
2. Capsunica :
Dacia Sandero Stepway 1.6 mpi (2010)
3. Soon