It is currently 26 Nov 2024, 06:28

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: 12 Jul 2016, 22:29 

Car: Alfa Romeo 147
Salutare tuturor.

Nu de mult am devenit si eu proprietar Alfa... si atat de mult imi place masinuta ca neaparat vreau sa fac un upgrade la sistemul de navigatie existent.
Detin un Alfa Romeo 147 1.6 105CP dotat cu navigatia din fabrica.
Doresc sa fac upgrade astfel incat sa am camera de marsalier si player multimedia dar pe sistemul existent.

Motiv: Masinuta va fi condusa mai mult de nevasta mea impreuna cu 2 copii mici deci evident ca doresc sa fac acest lucru atat pentru siguranta lor cat si pentru confort.

Am decis sa merg pe ideea de upgrade la sistemul existent din cauza computerului de bord adica imi arata toate informatiile ce apare si la ceas + comenzi volan etc.. si nu am vrut sa raman fara aceste dotari.

Variante: :scratch:
Sau schimb navigatia cu una mult mai performanta dar acest lucru se va intampla doar daca cineva ma asigura 100% ca nu pierd optiunile auxiliare cum ar fi comenzi volan consum afisat pe ecran etc... :thumbdown:
Al doilea varianta care eu zic ca este mai low cost si mai fara riscuri inutile este un upgrade la sistemul existent ce am gasit la un singur loc pe internet.
Mai jos vedeti un link mai exact ce vreau. :up:

https://www.youtube.com/watch?v=X8CxNJH_2rk" onclick="window.open(this.href);return false;
:help:
Problema e ca nu stiu de unde sa achizitionez echipamentele auxiliare si mai exact ce sa achizitionez. :headscratch:

Orice sfat si ajutor este binevenit.

Multumesc anticipat si va doresc asfalt uscat.

PostPosted: 12 Jul 2016, 22:50 

Acum cativa ani l am contactat si eu pe italian, dar pretul cerut pentru jucariile prezentate in videoclip era de cateva sute de euro si m am lasat pagubas. Intre timp pretul electronicelor a mai scazut, poti sa l mai intrebi o data. Sau poate gasesti vreun electronist. Aveam pe undeva niste schite cu ce ar trebui facut pentru a ajunge la rezultatul italianului, dar nu am gasit pe cineva priceput.

PostPosted: 12 Jul 2016, 23:36 

dcmilitaru Quote:
Acum cativa ani l am contactat si eu pe italian, dar pretul cerut pentru jucariile prezentate in videoclip era de cateva sute de euro si m am lasat pagubas. Intre timp pretul electronicelor a mai scazut, poti sa l mai intrebi o data. Sau poate gasesti vreun electronist. Aveam pe undeva niste schite cu ce ar trebui facut pentru a ajunge la rezultatul italianului, dar nu am gasit pe cineva priceput.
Pai numai bine.. eu is electronist de meserie.. doar ca in lipsa timpului necesar nu am avut nici timp nici resurse pentru sapaturi..
Mie imi trebuie doar accesoriile restul e floare la ureche daca am scema.

PostPosted: 13 Jul 2016, 11:10 

Bine.

Dupa acest scurt timp am primit o gramada de documentatie de la dcmilitaru.
Mii de multumiri si iti raman dator :cheers:
Dupamasa ma apuc sa fac verificari pe navigatia existenta daca coincide toate cele descrise in documentatie vs. ce am eu in masina (Am mai vazut cazuri sa fie diferente majore de la o revizie la alta)
Pasul nr. 2 va fi sa imi aleg hardwarele potrivite adica camera convertor semnal video etc...

O sa incerc sa revin si cu poze desi imi cam este peste mana :bored: pt. ca nu prea sunt genul de persoane cu fotografii.

Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC+03:00