ILuzoriu Quote:
Esti genul clasic care atunci cand deschide un topic asteapta doar laude la fiecare postare si sare de cur in sus cand cineva are 'tupeul' sa nu fie de acord cu el. Ca de...este TOPICUL lui!
Poate exprimarea mea initiala a lasat loc de interpretari, dar vorbeam din experienta proprie si incercam sa te determin sa nu faci greseala pe care am facut-o si eu, si Bogdan si multi altii. Poti sa returnezi filtrul si sa investesti mult mai bine acei bani.
In Romania nu poti sa mergi mai mult de 5-6.000 km cu un filtru de genul acela; beneficiile (vorbind de performanta) sunt zero, iar daca faci cateva calcule plecand de la costul initial si adaugand kiturile de curatat (apropo, probabil stii cat de repede se termina detergentul), s-ar putea sa ajungi la concluzia ca nu merita efortul.
Legat de timpul de uscare, iarasi te incordezi aiurea; indiferent de ce scrie pe site-ul producatorilor, daca il lasi la uscat la 20-25 grade (cum este recomandat) este IMPOSIBIL sa se usuce bine in cateva ore. Daca nu este uscat, uleiul nu o sa se impregneze bine in bumbac, etc etc
Eu sincer sper ca macar ai prins ideea (chiar daca nu vrei sa recunosti
) si chiar o sa faci lucrurile asa cum trebuie, altfel o sa ajungi la Bogdan (sau la altul) mai repede decat crezi.
Nu mi-am deschis un TOPIC in care sa ma pupe x si y in cur, am deschis un topic pentru a impartasii si cu altii experientele traite de fiecare.
Consider ca decat sa ma iei la misto mai sus in celelalte comentarii, mai bine aduci ceva argumente cum ai facut acum.
daca sunt sau nu de acord cu ele, o pot spune frumos cum a inceput discutia legat de acest filtru...pana la urma este un forum si discutam.
am cerut argumente si ai inceput cu "caterinca"...imi pare rau..nu te astepta sa primesti apluze...
Cum am spus si mai sus, repet si acum, nu a spus nimeni ca il las 30 de minute dar nici 3 zile...consider ca intr-o zi poti revenii cu acest filtru la loc fara nici o problema...si uscat si uns...