lucian_kel Quote:
MARIUS156 ts Quote:
pana acum am avut parte numai de nervi
Obișnuiește-te, o sa devina o stare generala. Din ce spui tu vrei sa aduci masina cat mai aproape de momentul când a ieșit din fabrică si sa o păstrezi. Pe net gasesti 156 cu km putini si la mai puțin de jumate cât o sa bagi tu in ea. Si crede-mă ca stiu ce înseamnă sa restaurezi o masina, cat ai calculat tu ca o sa cheltui înmulțește cu doi, adaugă stres, draci, nervi, neputință si trage linie.... Ca un exemplu uite ce poti găsi la pretul de o vopsire modesta pt cancerul ce vrei sa il resuscitezi.
http://m.subito.it/vim/164477943.htm" onclick="window.open(this.href);return false;. Si ai o masina originală, cum visezi tu.
Sau chiar asta
http://m.subito.it/vim/164945166.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Am observat ( si nu numai la tine, ci la multi altii) ca totul se invarte in jurul banilor. Voi, poate nu pricepeti sau nu vreti sa pricepeti, ca pentru multi "pasionati" nu conteaza doar faptul ca pot gasi o masina buna, in care nu trebuiesc investiti o gramada de bani. Pentru unii conteaza faptul ca vor sa fie ei siguri ca ceea ce au facut ei la masina e bine facut, egal cat costa in plus fata de alta masina cumparata doar ca sa circuli. Si cat poti circula ? La unii, vraja asta poate dura doar pana cand se indreapta cu masina spre casa. La altii, poate dura cativa ani pana cand schimba un ambreiaj (nu ma refer la piesele uzuale : placute, filtre, cauciucuri,etc) sau fac o segmentare. Pentru altii insa, e doar pasiunea de a mesteri ceva la masina sau dorinta de a salva o masina(vezi topicul lui quasar123, cu GT-ul). Cred ca si quasar ar fi putut gasi un GT in care sa nu investesca multi bani, ci doar sa bage cheia in contact si sa circule cu masina.
Nu mi-o lua in nume de rau, nu am nimic personal impotriva ta, ci doar voiam sa imi spun si eu parerea impotriva acestei mentalitati. Acelasi lucru l-au spus si Lucian(BZ-07-DIA) si Florin (madkat), putin mai inainte.

Ex. Alfa 159 SW 1,9 Jtdm 16v Ti
Ex.Alfa 159 SW 1;9 JTDM 16v 150+ ps rosie
Ex. Alfa 156 SW 1,9 JTD 8v 140 ps