@alfetta:
- m-am apucat de ea in ideea sa o vand, nu voiam sa stric imaginea alfelor dand o masina care merge si arata deplorabil dar usor usor am zis ca nu mai are rost daca a ajuns iar sa fie o frumusete de masina
da stiu... nu baga nimeni 4000 euro intr-o masina ca sa o vanda cu 6000 dar na... perfectionist.
- interiorul l-am facut pe Interioara 3 in curtea ETEKS la un meserias turc de care am fost foarte multumit la sfarsit, destul de greoaie comunicarea si colaborarea, cel putin initial, dar vazusem ceva lucrari facute si am zis ca trec peste partea asta si sa las omul sa munceasca, daca asa se exprima el mai usor
https://www.facebook.com/sabri.suliman.969" onclick="window.open(this.href);return false; (pagina lui de facebook, sunt si ceva poze extra cu masina mea acolo)
- legat de roti era doar o idee, nu m-am interesat de nimic la modul serios, dar daca voi face si pasul asta voi cumpara ceva care sa arate si sa si functioneze ok. ms de sfat oricum, nu stiam ca sunt probleme cu jantele de 19 pe ea.
@cristianmiu:
Nu stiu exact ce detalii te intereseaza dar o sa incerc sa scriu 3 randuri totusi despre intreaga lucrare: pret 750 euro scaune canapea si portiere (gasisem acum 2 ani cu 350 euro doar portierele, toti fug de ele sau cer preturi exotice), material piele ecologica perforata si piele ecologica cu striatii (superba dpdv calitativ cel putin la prima atingere si vedere, omul mi-a garantat un minim de 5 ani fara probleme, undeva la 1400 euro ar fi fost in piele naturala dar am considerat ca nu e cazul), timp de executie aprox 2 sapt (10-11 zile lucratoare), destul de mult de munca la portiere unde modelul a dat batai de cap mari, din 5-6 ateliere unde am mai fost nimeni nu a vrut sa se apuce de ele in afara de un pustan care avea niste lucrari deplorabile dar cred ca era in cautare de experimente. Am mici cute pe portiere ici-colo cu care pot sa traiesc, pe scaunele din fata de asemenea 2 cute mici dar nu cred sa fi vazut masina in piele fara 2 dungi pe ea fie si din fabrica si vb de chestii minore, se vede si in poze ca a fost o lucrare mai mult decat decenta si sunt destul de paranoia cand vine vb de standarde. In realitate arata chiar mai bine. Am pus link mai sus cu pagina de fb a omului, sunt o groaza de masini in poze, eu am fost impresionat de niste VW facute de el (vreo 2 Pasaturi CC exceptionale)