Cu mult itmp inainte am fost la Auto Palermo ...era sa imi faca masina varza nu au strans rola la distributie stiti... dar oricum mi-au dat la mana o foaie asa la calculator cu jante au bifat la a modelul meu de janta si cam atat, mi-au spus ca se poate cu 200 lei sa dea la Bucuresti si ei sa dea la Italieni care sa imi trimita un raspuns o hartie ca da acele jante ei isi asuma sa fie puse pe masina mea si se circula in conditii de siguranta dar aia 200 lei ii dai dar raspunsul poate fi Quella macchina non può avere le ruote 17, non è più infastidito che abbiamo lavoro più importante , glumesc
simplu poate fi raspuns negativ. Motivul real pt care am spus ca dau jantele, este ca imi e teama sa nu imi distruga mecanica, articulatii, bucse...de asta Si nu in ultimul rand acele poze nu sunt actualizate si nu reflecta intru totul realitatea curenta si starea masinii
am vopsit ce era de vopsit, am facut si praguri si oglinzi cu negru textur unde se cojise, si alfa rosso corpul oglinzii
,am mai bagat banuti o sa pun poze curand stay tooned!!! Sunt total de acord cu ce spuneti voi si vreau sa merg pe original daca voi face investitii, nu voi schimba elemente cheie care sa o altereze ca valoare, e o alfa, e facuta sa arate bine, mici chestii ma uitam dar am inteles ce e si cu stopurile, toba va trebui sa o schimb nu imi place deloc nu e ce trebuie. Masina se prezinta excelent acum urmeaza sa ii schimb racordul flexibil si sa ii schimb interiorul, ca fapt daca aveti sau stiti pe cineva care are la vanzare interior alfa 156 FACELIFT, cel cu cotiera cu compartiment
fara, fara cel mai mic cusur, fara pic de defect, poate trimiteti niste poze, eu am vb cu cineva dar sa mai vad 1,2 oferte nu strica, mai ales vreau sa fie ceva special aaaaa si nu piele, sintetic, la alea GT i dream
cu scrisul alfa romeo cu rosu .... e ce trebuie