Salut cu drag la toti Alfistii
Numele meu este Alex sau Tudor sau Bilobistroc si sunt un fericit nou posesor de Alfa Romeo GT 2.0 JTS.
Masina a apartinut, din 2008 si pana in 2015 userului cumi, aici este topicul dedicat al masinii cat timp a fost masina la cumi
http://alfaclub.ro/forum/viewtopic.php?f=18&t=4994" onclick="window.open(this.href);return false;
Din 2015 si pana luna trecuta, masina a apartinut userului Valentin.B care a avut inspiratia, norocul, puterea financiara de a se impropietari cu un minunat GT 3.2 Busso(odata si odata tot imi iau si eu un Busso, promit!!!) si scotand la vanzare GT-ul abia cumparat, topicul dedicat cat timp a fost la Valentin.B il puteti gasi la
http://alfaclub.ro/forum/viewtopic.php? ... 05#p322305" onclick="window.open(this.href);return false;
Masina a fost cumparata de catre mine Vineri, 08.04.2016 la ora 11:40 cu 151.000 KM in bord, avand tot trenul de rulare spate nou(schimbate de Valentin.B cat timp a fost masina la el) si bieletele antiruliu si bratele superioare fata tot noi(schimbate tot de Valentin.B) si sunt foarte incantat de ea. De asemenea vreau sa ii multumesc lui Valentin ca a avut grija si a investit in masina cat timp a fost la el.
De vineri de cand am luat-o a avut 3 plinuri de benzina(s-a aprins becul deci urmeaza sa trecem la numarul 4) si un zambet continuu se afla pe fata mea.
Ce ma bucura foarte mult este ca la drum lung am scos un consum de aproape 7 litrii la suta - am facut plinul la Buzau si la Bacau am pus fix 14 litrii de benzina inapoi in rezervor.
AM urmarit masina decand a fost scoasa prima oara la vanzare si, in sfarsit, acuma este a mea
Pana acuma, nu am schimbat nimic la ea pentru ca nu este nevoie deocamdata. In schimb ma pregatesc pentru:
refacut pragurile si interiorul aripilor unde a inceput usor usor rugina - am vorbit deja la Auto San Remo si urmatoarea Luni fata merge la cosmetizat.
am facut comanda pentru:
kit ambreiaj complet Sachs
rulment de presiune Sachs
bucse bara stabilizatoare fata
tampon cutie motor(cel dinspre spatele masinii)
pe care le voi schimba peste doua weekenduri, plus astazi a primit ulei nou in cutia de viteze(Multumesc lui Lucian pentru sfaturi)
Urmeaza:
Brate inferioare fata(pivotul de la bratul stanga fata prezinta mici urme de oboseala asa ca m-am decis sa le schimb pe amandoua)
kit distributie + pompa de apa + balansieri + curea acesorii + role acesorii noi
schimb de ulei
un set de cauciucuri de vara noi(masina am cumparat-o cu un set de cauciucuri Nokian care sunt putin uzate pe fata, pe interiorul pneurilor, motiv pentru care ii voi face si directia dupa ce achizitionam caucioace noi)
doua cauciucuri de iarna noi - doua exista deja
Si mama sa se angajeze la o statie peco si sa am benizna, gratis, toata viata.
Astazi am primit fiscalul si pana saptamana viitoare sper sa am si numerele noi, inca nu m-am gandit la numere, dar cred ca o sa fie ceva cu BC - XXX - JTS
Poze sunt putine, dar promit ca am sa ii fac(prima poza este facuta chiar cand am ajuns inapoi la Bacau de la Buzau si le-am facut cunstinta fetelor)