It is currently 22 Nov 2024, 08:42

All times are UTC+03:00

Post new topic  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 83 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 Next
Author Message
PostPosted: 13 Apr 2016, 15:29 

Car: 115/960
Valerica, tu esti "nimeni"? Ca pari a fi singurul pentru care nu-i clar, a fost explicat si ras-explicat pe vreo 3 topicuri :roll:
Luciene, personal as mai lasa topicul deschis pentru niste curiozitati pe care mi le-a starnit madkat, dar o sa incerc sa continuam in privat :) altfel, e o decizie ce apartine moderatorilor 8)

PostPosted: 13 Apr 2016, 15:37 

Car: Vespa
Ce ma deranjeaza si nu pot sa nu remarc asta , e atitudinea de piata si dorinta de a alimenta un circ a unora care altfel tac malc daca e vorba sa dea o mana de ajutor ... Nu dau multe exemple dar vedeti pe topicul in care am vrut sa bucuram niste copii orfani de craciun , cata lume a sarit sa ajute si vedeti aici cum s-au adunat trei pagini in o zi si jumatate . Asta da , imi provoaca scarba chiar foarte mare .
Si cam asta a fost de zis , sper ca scuzele au fost acceptate , eu sunt fericit ca Valentin si Bilobistroc sunt fericiti cu masinile lor , asta e ce conteaza :peace:

PostPosted: 13 Apr 2016, 15:53 

ALXege Quote:
Valerica, tu esti "nimeni"? Ca pari a fi singurul pentru care nu-i clar, a fost explicat si ras-explicat pe vreo 3 topicuri :roll:
Luciene, personal as mai lasa topicul deschis pentru niste curiozitati pe care mi le-a starnit madkat, dar o sa incerc sa continuam in privat :) altfel, e o decizie ce apartine moderatorilor 8)
Da, eu nimeni si prost pe deasupra, nu am inteles si probabil am sarit topicurile pe care s-a explicat.
Nu am inteles, de ce masina a ajuns la BZ si nu la Bucuresti sau de ce nu a vandut-o unul in Bucuresti daca Mugurel nu are timp, cu toate ca are o masina la bursa cu anunturi.
Alex, nu inteleg ce vrei sa scoti de la @madkat, eu cand am vazut masina la Dan la garaj, avea negrese de rigips in bara fata sa ii tina niste grile, interiorul si plasticele departe de a fi in cea mai puna pozitie si zornaia peste tot.
O sa zici ca sunt un prost si mincinos, ca vorbesc prostii si tot asa, dar asa era masina atunci si i-am spus lui Mugurel ca zornaie si se aud si plasticele si ceva din afara, atat cat am sesizat eu.
Asa am vazut si tartaruga care a consumat un litru de ulei in vreo 200 de km, apoi a fost vanduta in stare foarte buna. Avea compresie buna pe cilindri dar motorul nu are creier asa cum se zice pe aici, motorul nu trebuia sa consume atat chiar daca era pe Floriol.

Mugurel, tac malc, nu ma bag la "donatii" pentru firme, stii bine la ce ma refer si mai stiu niste nimeni de pe aici care au tacut si ei malc.

PostPosted: 13 Apr 2016, 16:06 

Nu stiu ce filme ai in cap , probabil ca prea mult timp liber iti dauneaza dar de craciun absolut toti banii au fost bagati in produse pentru copii , produse care au fost predata cu proces-verbal la casa de copii unde am fost deci iar aberezi in stilul propriu ... Dar na , toata lumea te cunoaste acum , se stie ca tu si Dan Senzationescu aveti stiri explozive :)

2. Chiar nu am citit prin regulament ca e obligatoriu a i se aduce la cunostinta lui valerica de ce o persoana vinde o masina sau intermediaza vanzarea . Din punctul meu de vedere , mai degraba ii explicam unui cuier de lemn chestia asta , mi se parea mai folositor .

3. Nu stiu cand mi-ai zis mie de GT-ul lui @cumi ca zornaie si nici nu stiu de ce mi-ai fi zis , eu nu imi aduc aminte sa fi vazut vreodata in Bucuresti masina asta . Nu contest insa ca tu ai vazut-o la Dan , poate asa e ...

Ma rog , deja s-a instalat plictiseala asa ca ma retrag , scopul topicului a fost atins , scuzele au fost prezentate si sper ca si acceptate .

PostPosted: 13 Apr 2016, 16:10 

mugurel Quote:
3. Nu stiu cand mi-ai zis mie de GT-ul lui @cumi ca zornaie si nici nu stiu de ce mi-ai fi zis , eu nu imi aduc aminte sa fi vazut vreodata in Bucuresti masina asta . Nu contest insa ca tu ai vazut-o la Dan , poate asa e ...
Era vorba de Gt-ul tau, habar nu am de masina lui @cumi, cand ti-ai reparat alternatorul si ti-am spus chiar in fata portii.

PostPosted: 13 Apr 2016, 16:14 

:))) , super tare ... Te invit sa il suni pe Valentin si sa il intrebi daca grilele 3.2-ului au negrese sau daca masina zornaie . Si dupa aia sa scrii aici ce a zis ca sa nu existe dubii . O sa imi reprosezi si ca a fost neingrijita de fostul proprietar asa cum am prezentat inca de cand am luat-o ?

PostPosted: 13 Apr 2016, 16:28 

Hai ca s-a deschis cutia pandorei...numai epave, numai samsari.

PostPosted: 13 Apr 2016, 17:02 

Car: Alfa Romeo 156
Masina a fost vanduta, userul BZ-76-DIA si cerut scuze oficial celor indreptatiti, asa ca rog administratorii sa inchida acest topic!

Restul divagatiilor si discutiilor off-topic se pot purta si in privat.

PostPosted: 13 Apr 2016, 17:28 

Car: Alfa GT
Bilobistroc Quote:
andreiblitz Quote:
Bine ar fi sa scrie aici atat Lucian, cat si noul proprietar. Sa vedem si punctele lor de vedere.

Salut la toata lumea care s-a aprins :mrgreen:

Eu sunt noul proprietar, si ma bucur extreme de masina.

Motorul este in paramaterii optimi de funtionare avand in vedere VARSTA MASINII, de vineri de cand am adus-o de la Buza la Bacau a avut 3 plinuiri de benzina si nici un gram de ulei papat - in schimb buzunarul ma doare dar am pe fata un zambet continuu. Trageti singuri concluziile fiind vorba despre un motor JTS.
Zgomotul produs cand introduci in treapta a doua - nu trebuie sa apesi ambreiajul mai tare, exista sansa sa spargi podeaua, degeaba - trebuie doar sa treci schimbatorul prin punctul mort - sau sa incerci sa calci de doua ori ambreiajul(odata cand scoti din viteza si bagi in punctul mort dupa care cand scoti din punctul mort si bagi in viteza - oricum nu sunt eu omul care sa va ofere lectii de condus) - exista posibilitatea mare sa fie un sincron(pe care am sa il repar daca trebuie sau daca nu am sa iau o cutie de viteze de JTS si am sa o schimb - oricum ar fi masina poate sa mearga mult si bine chiar si asa cu acest zgomot)
Nu pot sa nu remarc faptul ca mici puncte de rugina exista in jurul aripilor - lucru care mi se pare iarasi PERFECT NORMAL PENTRU VARSTA PE CARE O ARE MASINA SI PENTRU FAPTUL CA MASINA DIN 2008 S-A PLIMBAT PRIN ROMANIA - IARNA, SARE, PIETRE, RESTUL E CAN-CAN
Interiorul de piele visinie - GT-ul este a doua masina pe care o am(adica a doua ALfa mai am un 147) iar urmele de uzura de la GT sunt mult mai putine decat cele de la 147 - din nou masina este din anul 2005 si mi se pare normal sa prezinte grade de uzura, oricum nimic grav si nu am sa ii fac absolut nimic pentru ca unele elemente trebuie sa aiba prezenta si patina timpului.
Trenul de rularea - spatele este nou, masina nu bate nu troncane interiorul nu scartie. Fata - bratele superioare si bielete antirulie noi - o mica urma de uzura la un pivot de la bratul stanga inferior plus urme de uzura la bucsele barei stabilizatoare fata
Geamurile sunt reglate cum trebuie nu este zgomot exagerat in masina dupa 140-160 km pe ora
Toba de esapament nu este sparta nu sufla aiurea
Ce vreau eu sa fac la masina(unele din mofturi si am sa punctez exact care sunt mofturi - mofturi pentru ca vreau sa vin cu voi la Alfa Fest si vreau sa am fata impecabila)
Schimb kit ambreiaj complet(am sa ii iau Sachs)
Rulment presiune(suiera, se aude, ma sacaie pe mine, am sa ii iau Sachs)
bucsuele bara stabilizatoare fata(moft - vreau eu sa le schimb dar nu este neaparat necesar)
brate inferioara fata(pentru ca un pivot prezinta mici urme de uzura de la bratul stanga fata, m-am decis sa le schimb pe amandoua)
ulei nou in cutia de viteze - multumesc lui Lucian pentru sfaturile pe care mi le-a dat despre ulei din cutia de viteze si am decis sa merg pe mana lui pentru ulei din cutia de viteze.
tampon cadru motor cutie de viteze(cel dinspre spatele masiniii - nu stiu daca m-am exprimat cum trebuie) - iarasi moft nu este neaprat necesar
distributia vreau sa o schimb toata cu toate rolele cu pompa de apa cu tot sa fie nou
schimbul de ulei vreau sa il fac cu toata ca abia a fost schimbat uleiul - inca nu stiu ce sa fac sa raman pe Castrol-ul Titanium sau sa trec pe Selenia Racing - inca ma gandesc
curatat aripile si pragurile in locurile in care a inceput sa apara usor rugina(nu va speriati nu este multa rugina, eu unu nu m-am speriat) si aceasta operatiunea vreau sa o fac la Auto San Remo (reprezentanta ALfa Romeo din Bacau)
Promit ca am sa fac pentru ambele fete, si pentru GT si pentru 147, topicuri dedicate unde va voi spune tot ce am sa fac la fete - iubita mea deeja vrea sa ma duc sa dorm in masini pentru ca oricum petrec mai mult timp cu masina decat cu ea.
Si ca incheiere, de la ce v-ati luat? :blink:

Daca dv.dupa ce ati vizionat o masina pe care ati dorit sa o cumparati ,dar nu ati cumparat-o dintr-un anumit motiv (nu va place pur si simplu, de exemplu), v-ati simti bine daca vi s-ar adresa cuvintele care mi s-au adresat mie cu toate ca nu am comentat nimic despre starea masinii si nici macar nu i-am reprosat vanzatorului ca am venit 300 km ca sa iau masina si nu era in starea descrisa de dumnealui ?
Mai postez odata ce a scris d-nul Lucian : " Nu pot sa nu remarc ca prima intalnire a fost cu un familion de tristi sinistri, iti vine sa dai foc masinii cand dai de cumparatori cu pretentii de totul nou, iar ei cad din Astra fara AC, model omienouasutetoamna, nu mai conteaza"......"Si prin prisma acelorasi drepturi la pretentii uite ca mie mi-e scarba de Astra, deci nici macar nu mi-as fi "murdarit" mainile atingand asa ceva...

PostPosted: 13 Apr 2016, 17:47 

Car: MB E 250 CDI
Domnule Popa, simtiti-va liber sa reacționați cum considerați de cuviință la faptul ca mie nu-mi place Astra și nu am exagerat cu nimic afirmațiile vis-a-vis de acest model, din prisma personala, evident.
Așadar, chiar dacă ma veți înjură, nu o sa ma supăr. :)
Încă o data, va rog sa primiți scuzele mele pentru primul contact.

PostPosted: 13 Apr 2016, 18:21 

Valerica, tu esti din alt film, sa mor.. ce legatura are ce l-am intrebat eu pe madkat cu starea 3.2ului lui Mugur, ma bate logica...
Dar daca tot ai adus vorba, cand ai vazut tu GTul lui Mugur la Dan in starea descrisa de tine? Eu l-am vazut cu 1 zi inainte sa plece catre Valentin, e drept ca nu l-am verificat de negrese, dar pot sa-ti zic ca interiorul era extrem de ingrijit si ca nu zornaia ABSOLUT nimic (oricum, nu pot sa-mi dau seama cum ai evaluat tu ca zornaie chestii vazand-o pe rampa; eu am mers cu masina!)
Si oricum, suna extrem de aiurea ce-ai zis, imi si imaginez discutia: "man, vezi ca ai grilele prinse cu negrese, interiorul e extrem de neingrijit, si zornaie toate plasticele prin el!" :lol:
Nu pot sa nu remarc faptul ca majoritatea interventiilor tale pe forum sunt alimentate de ura si e trist atunci cand forumul e folosit pentru a refula frustrari din viata de zi cu zi...

PostPosted: 13 Apr 2016, 18:47 

Alex, eu sunt destul de atent, l-ai intrebat de ce GT-ul lui Mugurel nu e mai masina ca a lui Hermanoli. Sa nu se mai oboseasca @madkat, iti spun eu mai raspicat, pentru ca unii inteleg impecabil ca in stare de functionare sau in stare buna.
Destul de des intalnit pe acest forum. :wink:
Asta e, macar refulez virtual, altceva mai am de reparat domnu' psiholog, pentru ca ma citesti ca pe o carte deschisa? :wink:

PostPosted: 13 Apr 2016, 18:54 

Car: Il Duce
Nici de ziua mea nu primesc atâta atenție! [UNAMUSED FACE]

Sent from my D5503 using Tapatalk

GTA's are very much a 'labour of love'....and a great emptier of our wallets - AO member

Gone:
Alfa Romeo GTV 2.0 TS CUP
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed

PostPosted: 13 Apr 2016, 19:19 

Am pretentia ca daca purtam o discutie macar sa fii atent la ce am de zis, sau nici tu nu ti-ai baut cafeaua?
ALXege Quote:
Sau ala de-l are Valentin.B? :)
Altfel, intreb si eu.. ce-ntelegi tu prin masina premium? Si cu ce alta masina compari cand spui ca e mai slaba tehnic si de ce?
Si de ce motorul schimba perceptia de (non)premium sau de slaba tehnic (ca presupun ca datorita V6lui spui de GTul lui Hermanoli ca e mai mult decat "masina")?
Unde am pomenit macar de o comparatie intre cele 2, ma depaseste.. Dar daca tot ai inteles ce-ai vrut si mi-ai si raspuns la ce n-am intrebat, intreb si eu la randu-mi: tu ai vazut macar GTul lui Hermanoli, de emiti astfel de judecati prin comparatie? Si de unde ai dedus ca s-ar fi pus macar problema ca vreunul din ele ar fi impecabile?
Si pentru ca tot insisti in directia asta, hai sa o luam altfel: da-mi te rog exemplu de o masina impecabila de aici de pe forum! Sa inteleg si eu standardele...

PostPosted: 13 Apr 2016, 19:23 

Om, eu mi-am baut cafeaua dar e clar ca tu nu esti la fel de atent.
ALXege Quote:
madkat Quote:
Singurul GT care merita mai mult de apelativul de "masina" cu "m" mic e ala de-l are Hermanoli.
Sau ala de-l are Valentin.B? :)

PostPosted: 13 Apr 2016, 19:47 

Alex , e inutil ... Nu ai atata timp liber cat are valerica . El doar cand doarme e ocupat .

Madkat ... Cred ca nu intereseaza pe nimeni din industria auto ( sau de pe aici ) ca tu nu consideri Alfa X , Y sau Z ca fiind premium . Totusi , ele acolo se situeaza . Asta atrage si un pret mai mare si pentru cele sh fata de masinile banale . De exemplu , interior cum are GT-ul nu cred ca vei vedea tu 10 vieti de acum incolo pe orice masina iti vei lua .

PostPosted: 13 Apr 2016, 20:08 

mugurel Quote:
Alex , e inutil ... Nu ai atata timp liber cat are valerica . El doar cand doarme e ocupat .
Lasa-ma pe mine, ca am timp sau nu am, cum dorm sau nu...
Pana la urma care a fost spilu' in schimbul asta ca parca mi-as vinde si eu masina la BZ, ca am cate ceva de reparat si daca DIA retuseaza pe degeaba, poate fi un pont bun? Dupa ce e de 9/10 poate o iau inapoi :lol:

PostPosted: 13 Apr 2016, 20:17 

Car: MB E 250 CDI
Singura diferenta, stimate coleg Valerica, este ca BZ-76-DIA vinde masini in marime naturala, adevarate, iar tu din alea in miniatura, de jucarie... :lol: :lol: :lol:

Dar daca ai ceva de retusat / reparat la masina ta (aia reala, ca la machete nu ma pricep), chiar te rog sa apelezi la mine, te asigur ca nu va fi nici scump, nici prost facut. Si nu, nu-mi fac reclama singur, are cine. :wink:

PostPosted: 13 Apr 2016, 21:15 

Car: Spider & 156 SW
Hai, ba! Ce dracu, sunteti copii? Nu vedeti ca deja aruncati cu jigniri si atacuri ieftine doar ca sa loviti in ceea ce considerati puncte slabe. Subiectul topicului a fost unul anume, cu alte personaje. Acum avem alte subiecte si 2 tabere: Ege/Mugurel vs Madkat/Valerica.
Continuati pe privat si dovediti ca sunteti oameni rationali, conform varstei care o aveti.

Zau! :bash:

Ex: Alfa Romeo 156 1.9 JTDm Nero Mate - 2004
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 T.S. Grigio Sterling - 2001

PostPosted: 13 Apr 2016, 21:25 

madkat Quote:
@Mugurel - vad ca n-are sens, este adancit prea rau in realitatea ta paralela, sau diagonala sau cum o fi. Deja esti un personaj ridicol, cu fanatismul tau imatur.
E ok ma , tu conduci o Bora , sigur realitatea mea e distorsionata si logic ca sunt ridicol pentru unul ca tine . Ai plecat din Cismigiu , sau tot la sah esti ?

PostPosted: 13 Apr 2016, 21:40 

Car: 156 1.6 TS
Băi, până la urmă pe ce axă s-a plimbat GT-ul lui Cumi? :))) Cumi-Guru-....De aici s-a rupt filmul, probabil sunt prea obosit.

PostPosted: 13 Apr 2016, 21:44 

Car: Alfa Romeo 147
Ca tot suntem offtopic... eu beau o bere dupa o zi plina si am citit toata discutia... inca nu inteleg daca este de la bere sau daca voi ati tras ceva... cu predilectie mugur, valerica si madkat... mai nou si cristialex80 :lol:

Mai lasam acest topic deschis pana dimineata, apoi il inchidem... fiecare si-a spus oful... unii inca nu stiu care a fost mersul cu GT-ul lui mugur prins cu soricei si in care iti puneai centura sa nu cazi sau GT-ul lui cumi dat cu alifie chinezeasca, insa sa speram ca il vor afla si nu vor muri curiosi.

O seara buna baieti !

LE: Topicul asta are mai multe view-uri decat toate topicurile adunate din ultima saptamana :lol:

Alfa Romeo Giulia MY19 Rosso Alfa | B 952 DKR
Alfa Romeo Giulietta Quattro Formaggi Nero Etna | B 940 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 Distinctive Elegante Blu Aurora | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive High Blu Oltremare | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 Rosso Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Nero Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 Facelift 1.6 TS Nero Metalico | B 08 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Nero | B 147 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Azzurro Gabbiano | B 08 DKR

PostPosted: 13 Apr 2016, 21:59 

BZ-76-DIA Quote:
Singura diferenta, stimate coleg Valerica, este ca BZ-76-DIA vinde masini in marime naturala, adevarate, iar tu din alea in miniatura, de jucarie... :lol: :lol: :lol:

Dar daca ai ceva de retusat / reparat la masina ta (aia reala, ca la machete nu ma pricep), chiar te rog sa apelezi la mine, te asigur ca nu va fi nici scump, nici prost facut. Si nu, nu-mi fac reclama singur, are cine. :wink:
Diferenta e ca eu cumpar zamac si rasina iar tu fier si table. Rasina mea peste doi ani probabil isi va dubla valoarea, iar fierul tau va rugini si va fi la jumatate, cel mult.
Ca idee, Minichamps-urile mele valoreaza mai mult ca masina pe care o ai la vanzare, iar colectia mea daca o vand imi iau un apartament modest la BZ in Crang. :wink:
DIA, as veni sa imi repar cate ceva, dar apoi vei zice ca a venit taranul ala prost si obosit de TR si te vei razbuna pe Dragnea, iar eu nu vreau asta. :lol:

Dar pana la urma, de ce ai reparat masina de drag si cum ai vandut-o, adica si eu am timp liber dar citesc ceva, fac antrenament, ma mai distrez aici, dar parca tu ai prea mult sa fii asa bun la suflet?
Ca eu cetateanul prost, ca nu beu sa fiu turmentat, tot nu am inteles cum s-a vandut masina de la BZ?

PostPosted: 13 Apr 2016, 22:07 

Car: 159
Acum s-a ajuns la Dragnea... Foarte tare! Desi credeam ca toate relele de pe lumea asta se intampla din vina lu' Basescu.
Topicul asta trebuie inchis urgent, mi-e ca se lasa cu victime.

PS pt colegul valerica: abia astept sa vad ce apartament iti iei tu in crang :)))))

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

PostPosted: 13 Apr 2016, 22:37 

vlad159 Quote:
PS pt colegul valerica: abia astept sa vad ce apartament iti iei tu in crang :)))))
Doar eu sunt atent la ce se posteaza? :lol:
Am mentionat, unul modest. Probabil peste vreo 3-4 ani cand ajung la un nivel ridicat si voi avea raritati, vor valora cat unul, tot modest, in 23 August. :wink:

Post new topic  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 83 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 Next

All times are UTC+03:00