Ok, revin, se pare ca piedem esenta unui topic off-topic
In definitiv, oamenii astia ma acuza ca i-am jignit gratuit, ok, imi fac mea culpa, asadar prezint public scuze pentru postarea respectiva ! Cum spunea si mugurel toti avem zile bune sau proaste, poate atat eu si cat si dumnealor am avut ghinionul sa ne intalnim intr-una din zilele rele. Revin deci cu scuzele pentru postarea cu un prezumtiv caracter personal la adresa stimatilor nostri colegi.
In legatura cu restul divagarilor, n-am ce comentarii sa fac, nu ma ating si nu iau in calcul touche-urile de ordin personal. In definitiv eu am transferat o masina si niste acte din A catre B, fara interes ori partinire, nu m-a interesat de unde vine si catre cine pleaca si chestii de genul. Cui i-a placut si a inteles situatia a cumparat-o, cui nu, a spus "pas" si a trecut mai departe (unde a spus tot "pas", dar gata, nu mai fac polemica).
Nu-mi pot asuma nici merite, dar nici critici pentru tranzactia asta, va rog sa intelegeti, mie personal masina mi-a placut, imi place si acum, nu e mult de lucru la ea si sa fim sinceri, cu 3 lei nu poti cumpara lucru nou. Aici mai are romanul de lucru, la atitudinea vis-a-vis de un produs trecuta prin filtrul pretului, noi toti uitam aceasta din urma parte.
Ca a fost intretinuta, ca nu a a fost, e problema detinatorilor. Ca e scumpa sau ieftina iarasi e problema celui care cere raportat la cel care ofera. Ca in masura posibilitatilor am intervenit in limita puterii si priceperii mele pentru a-i conferi un plus cat de mic, iarasi e o chestie personala, ma relaxeaza, fac de placere ce fac, nu am nevoie de bani sau apreciere.
Colegul bilobistroc ma suna zilnic, ma intreaba, se informeaza, ii vad prin telefon zambetul de pe fata de care pomenea. Cum spuneau si altii mai sus, fiecare are propriile standarde si perceptii, mai putin pot si influentate sau deviate de influente. Argumentum ad populum, celebra eroare logica de interpretare, prin care un lucru trebuie sa fie adevarat doar fiindca majoritatea il presupune adevarat opereaza aici mai puternic de cat prin alte parti, cu toate astea e adevarat ca fiecare este indreptatit la propria opinie, chiar daca injusta in acceptiunea generala.
Eu o sa ma simt lezat si o sa-mi torn cenusa in cap doar cand imi va reprosa cineva ca a vizualizat masina mea personala si are de reprosat cel mai mic detaliu care i-a fost ascuns. In acelasi moment o sa sterg si cont si tot si ma fac nevazut, insa pentru chestiuni datorate altora, nu neaparat efectiv, ci poate la nivel declarativ ori de perceptie, dati-mi voie sa nu ma simt in niciun fel.
Cu stima,
Si cu cele mai sincere scuze pentru neintelegerea creata,
Lucian