Flor1n Quote:
andreiblitz Quote:
No offence, dar nu fac pe ranitul. Am stiut in ce ma bag si m-am bagat pentru ca am mecanic care imi lucreaza gratis la 3 noaptea daca asa vreau eu. Am bagat si eu vreo 2000€ in masina, dar sunt foarte curios sa vad acel 156/147 JTD care duce peste 300.000 fara sa schimbi o planetara, un electromotor, o pompa de servo si un ambreiaj+volanta.
Masina vreau s-o vand pentru ca nu mi se pare nici o smecherie a baga bani intr-o masina de 12 ani care nu va ajunge vreo piesa de muzeu, este doar o Alfa frumoasa.
Astea le spune baiatul care a bagat 2000€ intr-un singur an intr-o Alfa luata la plezneala.
Din cate ne spui, nu ai stiut in ce te bagi, probabil nici mecanicul... No offence!
Doar de curiozitate, cati ingineri automobile cu experienta de +25 ani ca mecanic auto avem pe forum? Ca vad ca ma tot trimiteti de la un mecanic la altul si nu prea inteleg. Nu am ezitat in a apela la Gabi Dima, Mirica, Tzzivi dar asta nu inseamna ca mecanicul meu nu stie ce face. A reparat si 33-uri pe vreme cand alti, probabil, nici nu stiau ca le place Alfa, a denitun un Fiat 1300 pe vremea cand multi de aici nu aveau carnet( prin '85) s.a.m.d. Mecanicul inca detine doua 156 si foarte posibil sa-si mai ia un 147, dar eu trec la altceva. Nu sunt ofuscat, doar ma deranjeaza parerile astea in care daca vrei sa-ti vinzi masina automat inseamna ca ai nevoie de incurajare sau de mecanic, e chiar funny! O vand ca e doar o bucatade tabla cu distributia facuta si cu anvelope vara/iarna noi si trec la altceva. Simple as that!
L.E Daca esti pasionat nu-ti iei JTD, iti iei probabil un V6 sau un boxer mai vechi ca se apropie mai tare de ce inseamna aceasta marca.
L.E2 Interesant cum sariti pe mine ca vreau sa-mi vand masina si sa trec la altceva. Buna comunitate si foarte tari membrii. Oare mai exista masini in afara de Alfa Romeo?? Oricat ti-ar place
aceasta marca nu poti fii atata de retardat incat sa ataci si sa scuipi pe unul care-ti zice ca vrea sa-si vand masina veche de 12 ani pentru ca nu mai vrea sa bage bani in ea.
Andrei,nu suntem nici maniaci si nici retardati.incercam doar sa-ti ridicam moralul pt ghinionul tau,dar vad ca tu o pui pe plan personal..si nu o mai tot da cu mecanicul tau,la masina ta era norma buna in momentul cand ai schimbat cutia sa schimbi si ambreiajul,sper sa nu ma insele memoria..ai schimbat cutia dupa care te-a lasat ambreiajul..gresesc cumva? cat despre vandut,poti sa-i dai si foc,chiar nu ne intereseaza ce faci cu ea,baietii incercau sa iti dea sustinere si tu te agiti degeaba...si cu mecanicii,daca le dai un 33 cu 4pistoane si 2 carburatoare,nu inseamna ca haleste si nspe mii de senzori de pe actualele masini,si nu vorbesc doar de alfe,hai salut